Δωρεά €5 χιλιάδων στο ΙΝΓΚ από το Κίνημα Οικολόγων

Δελτίο Τύπου  06/04/2020 16:00
Δωρεά €5 χιλιάδων στο ΙΝΓΚ από το Κίνημα Οικολόγων

Δωρεά €5 χιλιάδων στο ΙΝΓΚ από το Κίνημα Οικολόγων

Δελτίο Τύπου  06/04/2020 16:00
Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών αποφάσισε να καταθέσει το συμβολικό ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, το οποίο διεξάγει τις έρευνες και τις αναλύσεις για εντοπισμό κρουσμάτων του κορωνοϊού. 

RELATED ARTICLESΣε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη, ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του ΙΝΓΚ  καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, αφού εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες ανέφερε ότι «τέτοιες δράσεις μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη». Ο κ. Φυλακτού πρόσθεσε ότι σκοπός του ΙΝΓΚ ήταν και παραμένει ο ίδιος: να είμαστε δίπλα στον ασθενή και στην κοινωνία μας, ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας περνά μια δύσκολη περίοδο. «Με τη συμμόρφωση όλων προς τα μέτρα και το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της πρώτης γραμμής θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δυσκολία» κατέληξε ο καθ. Φυλακτού.
 
Το τελευταίο διάστημα το ΙΝΓΚ και ιδιαίτερα το Τμήμα Μοριακής Ιολογίας που διεξάγει τις εργαστηριακές εξετάσεις για τη διάγνωση του κορωνοϊού (SARS-COVID19), γίνονται δέκτες προσφορών, δωρεών και δώρων, από εταιρείες, οργανισμούς και απλούς πολίτες, εκτιμητές του έργου τους και της συνδρομής τους στη μεγάλη προσπάθεια για αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που πλήττει και τη χώρα μας. Η διοίκηση, η διεύθυνση και το προσωπικό του ΙΝΓΚ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας