H Marathon Trading και τα παγούρια SIGG στηρίζουν το έργο του «Σοφία για τα Παιδιά»

Η Marathon Trading, εταιρεία εισαγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων υγείας στην Κύπρο, και η ελβετική εταιρία παγουριών SIGG Switzerland Bottles AG, στηρίζουν ενεργά το έργο του «Σοφία για τα Παιδιά», δωρίζοντας όλα τα έσοδα από την πώληση των νέων παγουριών SIGG σε δράσεις που εξασφαλίζουν πόσιμο νερό σε παιδιά της Κένυας.

Το έργο του «Σοφία για τα Παιδιά» στην Κένυα
Σε μια περιοχή του πλανήτη όπου ένα ποτήρι νερό μπορεί να σώσει μια ζωή, το «Σοφία για τα Παιδιά» οργανώνει προγράμματα παροχής φαγητού και πόσιμου νερού στην Κένυα, που μαστίζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια από ξηρασίες λόγω της κλιματικής αλλαγής. Παράλληλα, έχει στηρίξει τη διάνοιξη πηγαδιών και άλλων υποδομών παροχής νερού, τόσο για την επιβίωση των κοινοτήτων της περιοχής, όσο και των οικόσιτων ζώων τους, που αποτελούν και τη μοναδική πηγή εισοδήματος τους.

Η παροχή νερού και τροφής έχει τεράστια σημασία και αξία όχι απλά για την επιβίωση αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους, αλλά και για το μέλλον τους. Σε ορισμένες περιοχές της Κένυας, παιδιά έξι και επτά ετών αναγκάζονται να περπατούν ως και 15 χιλιόμετρα την ημέρα για να βρουν πόσιμο νερό και τροφή! Εξασφαλίζοντάς τους καθαρό νερό, τρόφιμα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ο οργανισμός παρέχει στα παιδιά τη δυνατότητα να αφιερώσουν τον χρόνο τους στο σχολείο αφού η μόρφωση είναι ο μόνος τρόπος για αυτά να έχουν προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.

Στηρίζοντας Ενεργά τις Δράσεις του Οργανισμού
Αναγνωρίζοντας το έργο του οργανισμού και τις τεράστιες ανάγκες των παιδιών σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη, η SIGG Switzerland Bottles AG και η Marathon Trading αποφάσισαν να συνδράμουν στην προσπάθειά του, δημιουργώντας μια νέα συλλεκτική σειρά παγουριών εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό ιπποποταμάκι του Σοφία και από τα πολύχρωμα βραχιόλια των ιθαγενών της ερήμου Τουρκάνα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των νέων αυτών παγουριών δίνονται για την εξασφάλιση και την παροχή πόσιμου νερού σε παιδιά που ζουν σε άνυδρες περιοχές στην Κένυα.

Το «Σοφία για τα Παιδιά» εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη συνδρομή της SIGG και της Marathon Trading, καθώς και των ανθρώπων που στηρίζουν ενεργά αυτή την προσπάθεια, αγοράζοντας ένα από τα συλλεκτικά παγούρια SIGG, στηρίζοντας παράλληλα τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Μπορείτε να βρείτε τα συλλεκτικά παγούρια SIGG στο οίκημα του Σοφία για τα Παιδιά στην Άννης Κομνηνής 31 στη Λευκωσία και στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα παγούρια SIGG μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το «Σοφία για τα Παιδιά».

Σοφία για τα Παιδιά: Τηλ. 70000787, email. info@sophia-foundation.com, Facebook Page: https://www.facebook.com/Sophia-For-Children-310934165676880/
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor