Η Eurogate στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του συνδέσμου FUNRAISING

Στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας βρέθηκε και φέτος η Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, ενισχύοντας ενόψει και των χριστουγεννιάτικων εορτών το έργο του φιλανθρωπικού συνδέσμου FUNRAISING.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Eurogate προσέφερε το ποσό των 1,000 ευρώ για την ετοιμασία και παράδοση πακέτων με είδη ένδυσης και υπόδησης, τρόφιμα καθώς και παιχνίδια σε οικογένειες με παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ακόμη, μέλη του προσωπικού της Eurogate συμμετείχαν εθελοντικά στο «Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στη Λεμεσό για δέκατη συνεχή χρονιά, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία στα μικρά παιδιά.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεισφέρουμε στο έργο του FUNRAISING χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες», δήλωσε η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και Ασφάλειας Δεδομένων της Eurogate, κ. Έλενα Παπαδοπούλου, παραδίδοντας την επιταγή με την οικονομική συνεισφορά της εταιρείας.

Εξαίροντας το έργο του FUNRAISING, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate, κ. Γιώργος Πούρος, δήλωσε πως «η Εταιρεία βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας όχι μόνο με την οικονομική προσφορά, αλλά και με την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού σε διάφορες εκδηλώσεις», ενώ καταλήγοντας ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές.

O Σύνδεσμος FUNRAISING έχει ως πρωταρχικό μέλημα την παροχή βοήθειας σε οικογένειες και παιδιά, τα οποία για διάφορους λόγους στερούνται βασικών αγαθών σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Μεταξύ άλλων, ο Σύνδεσμος προσφέρει υποτροφίες για φοιτητές μέσω του ταμείου FUNRAISING «Mόρφωσις», στηρίζει παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού μέσω του ταμείου FUNRAISING Blue, παρέχει μαθήματα απογευματινής απασχόλησης και προετοιμασίας για τις πανεπιστημιακές σπουδές, συνεισφέρει στην αγορά ειδών ένδυσης και υπόδησης, την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης και στηρίζει άτομα  που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor