Αρωγός στα πολιτιστικά δρώμενα η Medochemie

Επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της δέσμευση στην προαγωγή του πολιτισμού, η Φαρμακευτική Βιομηχανία Medochemie, διοργάνωσε και φέτος σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου, θεατρικές παραστάσεις , τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, συνεργάτες της εταιρείας, ιατροί και φαρμακοποιοί.

Με το συγκλονιστικό έργο «Το άσμα του γιοφυριού» σε δραματική διασκευή και σκηνοθεσία του καθηγητή Μιχάλη Πιερή, διανθισμένο με την  εμπνευσμένη μουσική του Ευαγόρα Καραγιώργη η ομάδα του ΘΕΠΑΚ, καθήλωσε τους θεατές ερμηνεύοντας εξαιρετικά τον σπουδαίο λυρικό λόγο που στολίζει τον θρύλο του γνωστού ελληνικού δημοτικού τραγουδιού «Το Γιοφύρι της Άρτας». Οι παραστάσεις του εξαιρετικού θεατρικού δρώμενου δόθηκαν στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, στο Αρχοντικό Αξιοθέας στη Λευκωσία και στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie Νίκος Χρηστίδης σημείωσε, ότι η εταιρεία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την πολιτιστική δράση και δημιουργικότητα και να στέκεται αρωγός στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor