‘Μαζί στη ζωή’

Δελτίο Τύπου  20/09/2019 14:00
‘Μαζί στη ζωή’

‘Μαζί στη ζωή’

Δελτίο Τύπου  20/09/2019 14:00
Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Λευκωσία, από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑΣΥΚΑΦ, ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη της καθιερωμένης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης ‘Μαζί στη ζωή’.    
 
Η εκστρατεία πραγματοποιείται για 28η συνεχή χρονιά και στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του Συνδέσμου και στην οικονομική ενίσχυσή τους για συνέχιση, εξέλιξη και την περαιτέρω αναβάθμισή τους.
 
‘Το 2018 οι υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες 6.668 ασθενών και των συγγενών τους μέσα από 49.078 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν Παγκύπρια.  Όλη αυτή η προσφορά καλύπτεται από ένα προϋπολογισμό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο οικονομικός στόχος της Εκστρατείας είναι μισό εκατομμύριο ευρώ.  Αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ.’ ανέφερε στην ομιλία της η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Άννα Αχιλλεούδη.
 
Στο δικό της μήνυμα η Πρέσβειρα του ΠΑΣΥΚΑΦ, Ευρυδίκη Θεοκλέους αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συμμετοχής των ασθενών στη λήψη αποφάσεων που αφορά σε όλο το περίγραμμα της περίθαλψης καθώς και τον ευρύτερο αντίκτυπο του καρκίνου στη ζωή τους. 
 
2

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες που περιλαμβάνουν το πανηγυράκι ‘Μαζί στη ζωή’ που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Ακρόπολης, στη Λευκωσία και θα διεξάγει παγκύπριο οδικό έρανο από τις 9-13 Οκτωβρίου σε κεντρικούς δρόμους και υπεραγορές, όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του. Ο έρανος διεξάγεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73, κεφ. 95 και τους σχετικούς κανονισμούς.  Όλοι οι εθελοντές του θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα.   Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ θα μπορούν να γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, καθώς και σε περίπτερα όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία πληρωμών Deazy.
 
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τον Μέγα Χορηγό της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, τον Διαχρονικό Χορηγό Universal Life, τους Υποστηρικτές Tsiakkastel και KCineplex, τον Τηλεπικοινωνιακό Χορηγό PrimeTel, τον Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής Mesimvria, τους Χορηγούς Επικοινωνίας της Εκστρατείας το Περιοδικό ‘ΟΚ’ και το Ράδιο Πρώτο καθώς και όλα τα ΜΜΕ, τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’. 
 
Όσοι από το κοινό ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ ή και να συνεισφέρουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 77 77 1986.          
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας