Ιστιοπλοΐα στην Αλληλεγγύη από τον Όμιλο FHG και το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού

Διήμερη εκδήλωση για την 5η έκδοση του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Fameline, θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Fameline Holding (FHG) σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. 
 
O όμιλος Fameline Holding Group (FHG), με έδρα την Κύπρο, δραστηριοποιείται κυρίως στην παροχή υπηρεσιών και προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού στην παγκόσμια ναυτιλία.  Με 38 εταιρείες που ανήκουν στον όμιλο, 350 και πλέον επαγγελματίες, με γραφεία στους κυριότερους ναυτιλιακούς κόμβους και με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, ο όμιλος FHG έχει πλέον διεθνή δράση και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των τεχνικών αναγκών της ναυτιλίας.
 
Πληθώρα δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος αποτελεί πρωταρχική ευκαιρία για να ενθαρρύνει νεαρούς αθλητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αισθάνονται υπερήφανοι για την κοινότητα της ιστιοπλοΐας στην οποία ανήκουν και να επιδιώκουν πάντα τη βελτίωση αγκαλιάζοντας την πρόκληση της εξέλιξης.
 
Ακολουθώντας τον Πανκύπριο αγώνα ιστιοπλοΐας ΟΠΑΠ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, οι νεαροί αθλητές και προσκεκλημένοι της FHG θα φιλοξενηθούν σε δεξίωση στο Fat Fish –Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, με τη συνοδεία συναυλίας από την Jazz ορχήστρα «The Big Band» και του ελληνικού συγκροτήματος «Ονειράμα»
 
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  δύο αγώνας με ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θάλασσας και θαλάσσια σπορ για παιδιά. Το Σαββατοκύριακο θα κορυφωθεί με την τελετή λήξης των αγώνων και τη απονομή βραβείων για όλες τις κατηγορίες, και καλοκαιρινά κοκτέιλ στη παραλία σε τζαζ ρυθμούς  από τη μπάντα Macumba.
 
Εμπνευσμένος από τη δύναμη της δέσμευσης για προσφορά στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο,  ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του FHG, κ. Αδάμος Σεραφίδης,  ίδρυσε το Ίδρυμα Χέρι με Χέρι το 2010.
 
Το «Xέρι με Χέρι» συμβολίζει την αλληλεγγύη και φιλοδοξεί να στηρίξει οικογένειες με παιδιά κάτω των 18 ετών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή υποφέρουν από θέματα υγείας. Τα έσοδα από τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Fameline 2019 θα δοθούν με υπερηφάνεια στις επιδιώξεις του ιδρύματος «Χέρι με Χέρι».
 
Μιλώντας για τη χορηγία αυτή ο κ. Σεραφίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δώσουμε πίσω στην κυπριακή κοινωνία και κυρίως στα παιδιά την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της ιστιοπλοΐας και να εκπαιδευτούν από παγκοσμίου κλάσης αθλητές και προπονητές. Η επιτυχία των προηγούμενων χρόνων μας έχει ενθαρρύνει στο να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερα την συνεισφορά μας. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το πόσο επιτυχημένη θα είναι η έκδοση του 2019 Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Fameline!».
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor