H Parimatch στο Cyprus IT Forum 2019

O CEO της Parimatch, Sergey Portnov και η Group HR Director της Parimatch, Μαριάννα Χατζηαντωνίου θα είναι εκ των ομιλητών στο IT Forum 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2019 στο Parklane, στη Λεμεσό. 

Το Cyprus IT Forum είναι ένα μεγάλο γεγονός που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επενδυτές και κυβερνητικούς αξιωματούχους να έρθουν σε επαφή και να συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της Κύπρου ως έναν από τους κύριους κόμβους IT business στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται στα Ρώσικα, με ταυτόχρονη διερμηνεία για μη Ρωσόφωνους ομιλητές και επισκέπτες. Εκτός από τις ευκαιρίες δικτύωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πρακτικές συμβουλές για το πώς να μεταφέρουν και να δώσουν ώθηση στο IT business τους στην Κύπρο και να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει στον κόσμο της Πληροφορικής σήμερα.

H Parimatch είναι μια διεθνής πλατφόρμα στοιχημάτων που συνδέει τις αναδυόμενες αγορές με τον κόσμο των παραδοσιακών καθώς και των ειδικών στοιχημάτων. Η εταιρεία εργοδοτεί περισσότερους από 1.600 υπαλλήλους παγκοσμίως, παρέχοντας υποστήριξη σε περίπου δύο εκατομμύρια πελάτες και καλύπτοντας περισσότερα από 20 αθλήματα, 60 χώρες και 600 αθλητικές δραστηριότητες κάθε μέρα. Το συγκεκριμένο brand έχει εδραιωθεί για περισσότερα από 25 χρόνια, ενώ τώρα δραστηριοποιείται σε διάφορες αγορές όπως η Κύπρος, η Λευκορωσία, η Ρωσία, η Γεωργία, το Καζακστάν και η Τανζανία.

O Sergey Portnov, ηγείται της Parimatch από το 2011. Έχει πραγματοποιήσει πλήρη αναδιάρθρωση της επιχείρησης, διαμόρφωσε όλες τις βασικές λειτουργικές και επιχειρηματικές διαδικασίες της και κατάφερε με τον τρόπο αυτό να εξασφαλίσει ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα. Οι κύριες αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή στρατηγικών υψηλού επιπέδου σε σχέση με το διαδικτυακό στοίχημα, τη λήψη σημαντικών εταιρικών αποφάσεων και τη διαχείριση των συνολικών εμπορικών συναλλαγών και πόρων. Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου και των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου έχοντας εργαστεί στον τομέα του HR τα τελευταία 18 χρόνια ως επαγγελματίας Aνθρώπινου Δυναμικού σε ανώτερο επίπεδο και έμπειρη σύμβουλος, διαθέτει εμπειρία σε τοπικές και διεθνείς εταιρείες, σε διάφορες βιομηχανίες αλλά και διαφορετικές κουλτούρες. Έχει γνώσεις στη διαχείριση όλων των τομέων Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι μέλος του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), ενώ παράλληλα κατέχει MSc στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor