Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ολοκλήρωσε σειρά περιβαλλοντικών δράσεων του Let’s Do It Cyprus

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Παγκύπρια Εκστρατεία Εθελοντισμού Let’s Do It Cyprus, ως ένας από τους στρατηγικούς χορηγούς.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, η Εταιρεία συμμετείχε στην περιβαλλοντική δράση «καθαρίΖΩ την Κύπρο», σε συνεργασία με την Κοινότητα Μαρί και τη γειτονική εταιρεία VTTV, με στόχο να καθαριστεί ο δρόμος από την είσοδο του εργοστασίου μέχρι την είσοδο της Κοινότητας Μαρί, με την ενεργό συμμετοχή εθελοντών εργαζομένων από τις δύο εταιρείες και κατοίκων της κοινότητας. 

Παράλληλα, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού συμμετείχε στο «1ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος Λάρνακας», στις 7 Απριλίου, με δικό της περίπτερο. Στόχος του φεστιβάλ ήταν να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για προστασία του περιβάλλοντος, για μια «πράσινη βιώσιμη πόλη». Εκπρόσωποι της Εταιρείας ενημέρωναν τους επισκέπτες για τις δραστηριότητές της σε συνάρτηση με το Περιβάλλον αλλά και για την Πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει. Φιλοσοφία της η επιχειρηματική λειτουργία σε συνδυασμό με την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για γενικότερη αναβάθμιση του βιοτικού και πολιτισμικού επιπέδου και προστασία του περιβάλλοντος.

Το Let’s Do It Cyprus αποτελεί μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας Let’s Do It World. Στην Κύπρο, η εκστρατεία διοργανώνεται από το δίκτυο εθελοντών Together Cyprus και την Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ιωάννα Παναγιώτου. Συν-διοργανωτές η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, Γιάννης Γιαννάκη, το Τμήμα Δασών, η Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, το Σώμα Προσκόπων και το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου.

Στην Τσιμεντοποία Βασιλικού έχουμε ένα κοινό όραμα, το οποίο επιβάλλει όπως αναπτύσσουμε με δεοντολογικό και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο όλες μας τις δραστηριότητες, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, διότι αποτελούμε κομμάτι μιας κοινωνίας που χρειάζεται μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και στενότερη συνεργασία. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor