Η AstroBank συμμετέχει στην καμπάνια «Light it up blue»

Στην καμπάνια «Light it up blue», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά η AstroBank, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.
 
Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση και διαφώτιση του κοινού σχετικά με τον αυτισμό και τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων, αλλά και τα δικαιώματά τους, στοχεύοντας στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία. Στο πλαίσιο του «Light it up blue», το κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της AstroBank στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία φωταγωγείται με μπλε χρώμα, όπως και εκατοντάδες άλλα κτίρια σε όλο τον πλανήτη.
 
Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, Γιώργος Άππιος σημείωσε πως η συμμετοχή της Τράπεζας στην καμπάνια «Light it up Blue», εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. «Στην πολυετή της παρουσία της στην Κύπρο, η AstroBank έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των πολιτών όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και για τη σημαντική κοινωνική της δράση.  Στεκόμαστε ως συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στο δύσκολο, αλλά συνάμα πολύτιμο έργο του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου. Είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας», ανέφερε.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor