Φιλανθρωπικό Γκαλά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

InBusinessNews  13/03/2019 15:00
Φιλανθρωπικό Γκαλά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Φιλανθρωπικό Γκαλά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

InBusinessNews  13/03/2019 15:00
Μια μαγική βραδιά με άρωμα Βενετίας και εκλεκτούς προσκεκλημένους οργάνωσε η Λεβέντειος Πινακοθήκη, συνδράμοντας το έργο του Μακάριου Νοσοκομείου.

RELATED ARTICLES

 
Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και της συζύγου του, του υπουργού Υγείας και άλλων εκλεκτών συμπολιτών μας που στηρίζουν τους στόχους του ταμείου ευημερίας του Μακάριου Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου 2019 φιλανθρωπικό γκαλά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη.
 
Με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργείας της, η Λεβέντειος Πινακοθήκη επέλεξε να ταξιδέψει γευστικά και όχι μόνο τους παρευρισκόμενους στην Βενετία της σαγήνης, της τέχνης, της μουσικής και των χρωμάτων. Ζωντανεύοντας, με την βοήθεια της τεχνολογίας, έργα του Canaletto και των συγχρόνων του, και με την  μελωδική συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων, μετέφερε τους προσκεκλημένους στην γεμάτη μυστήριο ατμόσφαιρα της πόλης που κατ’ εξοχήν συνδέουμε την εποχή αυτή με το φημισμένο Βενετσιάνικο Καρναβάλι.
 
leventeiosgala2

 
Τα καθαρά έσοδα του φιλανθρωπικού γκαλά θα διατεθούν για τη δημιουργία του τρίτου χειρουργείου για το Παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ – ενός χειρουργείου που θα ενισχύσει το σημαντικό έργο του Νοσοκομείου και τις αυξανόμενες ανάγκες για την θεραπεία και περίθαλψη των μικρών ογκολογικών ασθενών, προσφέροντας ελπίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Την σημασία του έργου αυτού στην πλέον αποτελεσματική θεραπεία παιδιών με καρκίνο επεσήμανε στην ομιλία του και ο υπουργός Υγείας, ο οποίος χαιρέτησε την πρωτοβουλία αυτή.
 
Το σημαντικότατο αυτό σκοπό αγκάλιασαν και στήριξαν σημαντικοί επιχειρηματίες, άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, των γραμμάτων και του πολιτισμού που παρευρέθηκαν στο δείπνο.
 
leventeiosgala3
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας