Αγριολούλουδα στο Leptos Kamares Village στην Πάφο

Δελτίο Τύπου  29/01/2019 17:00
Αγριολούλουδα στο Leptos Kamares Village στην Πάφο

Αγριολούλουδα στο Leptos Kamares Village στην Πάφο

Δελτίο Τύπου  29/01/2019 17:00

Γενάρης, δεύτερος μήνας του Χειμώνα και η πανέμορφη Κύπρος εξακολουθεί να ξεδιπλώνει ασταμάτητα πολλές από τις φυσικές ομορφιές της,  λουλούδια, βλάστηση και άγρια φυτά που συναντά κανείς μόνο στο νησί μας και που αποτελούν πρόσκληση και πρόκληση για τους λάτρεις, τους μελετητές και θαυμαστές του είδους.

RELATED ARTICLES


Σπάνια φυτά, πανέμορφα και μοναδικά #αγριολούλουδα, ξεφυτρώνουν ειδικά αυτή την εποχή στην ειδυλλιακή περιοχή του Leptos Kamares Village, στους λόφους πάνω από την πόλη της Πάφου, δίπλα στο μεσαιωνικό μοναστήρι του Αγίου Νεοφύτου. Το τοπίο υπέροχο, εικόνες μαγικές, ειδυλλιακές. Η γη είναι πλημμυρισμένη με κάθε είδους #αγριολούλουδα και η φύση να σε υποβάλλει με την απλότητα και την μαγεία της, βγάζει σίγουρα τον φυσιολάτρη από μέσα σου.

Ο Όμιλος Λεπτός, δημιουργός του εντυπωσιακού αυτού οικισμού με πάνω από 1200 μοναδικές στο είδος τους κατοικίες, δίδει μεγάλη σημασία στο περιβάλλον και στη δημιουργία τοπιοτεχνημένων χώρων πρασίνου και στην προστασία των άγριων αυτών μοναδικών λουλουδιών, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων αυτής της μοναδικής περιοχής του νησιού μας.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας