Φιλανθρωπικό Gala Dinner «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» στο Προεδρικό

Υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κα. Άντρης Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο το Φιλανθρωπικό Gala Dinner του Συνδέσμου Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ» επ’ ευκαιρία του Παγκόσμιου μήνα ευαισθητοποίησης για την Προωρότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι υπουργοί Υγείας και Οικονομικών, ο αρχηγός της Aστυνομίας, ο πρέσβης του Τάγματος Ιπποτών της Μάλτας, ο Κυπροιταλικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος (ΚΕΒΕ) καθώς και μεγάλος αριθμός εκλεκτών προσκεκλημένων και φίλων. 

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της «Θερμοκοιτίδας Αγάπης» κα Έλενα Μαλμηδούρη Χατζηχάννα ευχαρίστησε την Πρώτη Κυρία για την αποδοχή της να τεθεί η εκδήλωση υπό την αιγίδα της, καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά και ανέφερε       ότι τα πρόωρα νεογνά είναι η μεγαλύτερη ομάδα παιδιατρικών ασθενών στις χώρες της Ευρώπης και γι’ αυτό πρέπει να είναι ψηλά στην ατζέντα της χάραξης όλων των πολιτικών που αφορούν την υγεία τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος/παρουσιάστρια Ευτυχία Ανδρέου ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα η οποία με την υπέροχη φωνή της χάρισε στους παρευρισκόμενους μια μοναδική βραδιά. 


 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor