ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Πρόγραμμα ανταμοιβής με αεροστεγή δοχεία φαγητού Nutrifresh

Τα προγράμματα ανταμοιβής συνεχίζονται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες τους να αποκτήσουν τα αεροστεγή δοχεία φαγητού Nutrifresh.

Το αεροστεγές σύστημα φύλαξης τροφίμων Nutrifresh έχει το πλεονέκτημα ότι βοηθάει στη διατήρηση του περιεχομένου για περισσότερο χρόνο. Το φαγητό που φυλάσσεται στα συγκεκριμένα δοχεία μπορεί να διατηρηθεί 5 φορές περισσότερο χρόνο απ’ όσο στα κοινά δοχεία. Τα προϊόντα Nutrifresh διαθέτουν βαλβίδα, η οποία αφαιρεί τον περιττό αέρα κι έτσι μειώνονται τα αερόβια βακτήρια και οι μύκητες, ενώ παράλληλα αποτρέπεται η εξάτμιση των πτητικών στοιχείων. Τρόφιμα όπως δημητριακά, πατατάκια, ξηροί καρποί, αλλαντικά ή καφές μπορούν να αποθηκευτούν για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Από τις 12/02 έως και τις 17/06 οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, μέσω του οποίου με ψώνια αξίας €20 λαμβάνουν ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας τα ανάλογα κουπόνια παίρνουν τα αεροστεγή δοχεία φαγητού Nutrifresh εντελώς δωρεάν, ενώ με τα μισά κουπόνια μπορούν να τα αποκτήσουν σε πολύ χαμηλή τιμή. 

Οι συμπληρωμένες κάρτες θα ανταλλάζονται μέχρι τις 24/06/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για τους κατόχους της Social Family Card. 

Επιπλέον, συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι πελάτες των Υπεραγορών θα μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν αεροστεγή δοχεία φύλαξης φαγητού 0,75L, 1,4L, 1,7 L και 5,2 L, ποτήρι με καπάκι 350ml και μπλέντερ 600W, αξίας €146.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor