Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL στην Κυπριακή αγορά.

Προσαρμοσμένες λύσεις 

Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες κυπριακές και διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.                                                                                    Είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που εφάρμοσε υπηρεσίες Third Party Logistics. Οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορείου την εμπιστεύονται για τη διαχείριση των προϊόντων τους λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας της και της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της. 

Ισχυρό δίκτυο διανομής

Το δίκτυο διανομής που διαθέτει της επιτρέπει να αναλαμβάνει εκ μέρους των πελατών της τη διανομή καταναλωτικών αγαθών (FMCGs) σε υπεραγορές και άλλα μικρότερα σημεία πώλησης σε καθημερινή βάση σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Επιπρόσθετα, ο στόλος της είναι εξοπλισμένος με όλα τα μεγέθη οχημάτων, εφοδιασμένα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να μπορεί να ικανοποιήσει εξ ολοκλήρου και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

Σχέση εμπιστοσύνης 

Την Christoudias Logistics εμπιστεύονται πάρα πολλές γνωστές μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, με τις οποίες ανέπτυξε  μια μακροχρόνια επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης.                                               

Η εταιρεία λειτουργεί με ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών, warehouse management system, και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και reporting στους πελάτες της για την καλύτερη διαχείριση των προϊόντων και αποθεμάτων τους. Παρέχει επίσης, υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης αποθέματος, ετοιμασίας παραγγελιών και διανομής στους τελικούς πελάτες, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές κι υπηρεσίες εκτελωνισμού. 

Στο επίκεντρο ο πελάτης

Πέραν των πιο πάνω, αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει, είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία της, η εξειδίκευση και η εμπειρία που προσφέρει στον πελάτη. Η Christoudisa Logistics έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με τη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Ο πελάτης νιώθει ότι δίπλα του έχει ολόκληρη ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δώσουν απαντήσεις σε κάθε ερώτησή του και να προσφέρουν τις αναγκαίες λύσεις σε κάθε περίπτωση. Η άριστη πελατειακή εμπειρία που προσφέρει αποτελεί και το υψηλότερο σημείο του πήχη που έχουμε θέσει ως τμήμα και ως εταιρεία. 

Συνεχής αναβάθμιση 

Η λειτουργία της εταιρείας μας βασίζεται απόλυτα στην εγκατάσταση σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, τα οποία αναβαθμίζονται συνεχώς, επιτρέποντας την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εργασιών μας. H απόφαση της Christoudias Logistics το 2002 να εφαρμόσει για πρώτη φορά στην Κύπρο λύσεις Third Party Logistics, ήταν σταθμός για την εταιρεία. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν και παραμένει η διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που έχτισε με τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, μέσω της άριστης μεταξύ τους συνεργασίας. 

Στοιχεία επικοινωνίας 

Διεύθυνση κεντρικών γραφείων: Ενότητος 32, 1040, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία 

Τηλέφωνο: 22272200 

Ιστοσελίδα: http://www.christoudias.com.cy

Δειτε Επισης

Ανάγκη για κοινή δράση
KES college
SCANIA - IVECO
HYUNDAI
Geo Pavlides Automotive
Genesis Logistics
G.A.P. Vassilopoulos Group
Christoudias Logistics
Α. Φοινίρης ΛΤΔ