POKKA - Ο κορυφαίος έτοιμος ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ καφές

Η εταιρεία Pokka ιδρύθηκε το 1977 από τη μητρική POKKA SAPPORO FOOD & BEVERAGE LTD., JAPN, POKKA SINGAPORE και είναι μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο των έτοιμων ροφημάτων στη Σιγκαπούρη και στις χώρες του Ειρηνικού Ωκεανού.

Σε 50+ χώρες

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία και παραγωγή ποικίλων ροφημάτων κάτω από τη φημισμένη επωνυμία POKKA.

Σήμερα, πρωταγωνιστεί στην αγορά έτοιμων ποτών (ready-to-drink beverages) με ναυαρχίδα της τον καφέ Pokka, όχι μόνο στη Σιγκαπούρη, αλλά και σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλη την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

Ένα ισχυρό brand name

Η επωνυμία Pokka αποτελεί ένα ισχυρό brand name στην κυπριακή αγορά και είναι απόλυτα συνυφασμένη με την κατηγορία του έτοιμου παγωμένου καφέ.

Λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο πριν από περίπου 20 χρόνια και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών.

Επιλογές 6 γεύσεων

Ο καφές Pokka χαίρει υψηλής αναγνωρισημότητας, θετικής εικόνας και αποδοχής και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και ποιοτικότερους ετοίμους παγωμένους καφέδες με έντονη γεύση και άρωμα. Κυκλοφορεί σε 6 διαφορετικές γεύσεις σε συσκευασίες των 240 ml. Συγκεκριμένα, διατίθεται στις γεύσεις: Καφές με γάλα και ζάχαρη, Καφές με γάλα χωρίς ζάχαρη, Σκέτος καφές χωρίς ζάχαρη, Σκέτος καφές με ζάχαρη, Cappuccino και Vanilla.

Η Laiko Cosmos Trading έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση, διανομή και πώληση του ετοίμου παγωμένου καφέ Pokka στην Κύπρο από τον Απρίλιο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες  https://www.facebook.com/pokkacyprus

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Επίσημος Διανομέας: Laiko Cosmos Trading Ltd

Τηλέφωνο: 22717300

Ιστοσελίδα: www.laikocosmos.com

 

Δειτε Επισης

PAUL - Το αγαπημένο στέκι
Nespresso
McCafe - Υψηλής ποιότητας καφές
Gloria Jean’s Coffees - Xίλιες καφετέριες σε 39 χώρες
ELCAFE - Καφές που υπερέχει
Costa Coffee - H μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη
COFFEE Island - Η ανάπτυξη δεν σταματάει ποτέ
Caffini Coffee Trading -Στον παλμό της παγκόσμιας αγοράς
CAFFE NERO - H μοναδική εμπειρία
ΚΑΦΕΣ ΛΑΙΚΟΥ- Ο καφές που έγινε ιστορία