PAUL - Το αγαπημένο στέκι

Το PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café δραστηριοποιείται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία τα τελευταία τρία χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες εστιατορίου, καφέ, αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ξεχωριστό μενού

To PAUL έχει καταστεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης, ενώ έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα τόσο για το μενού προγεύματος όσο και για το μενού του εστιατορίου του. Το PAUL ανήκει στον όμιλο εταιρειών PHC Franchised Restaurant Public Ltd.

Aπό το 1889

To PAUL άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1889 στην πόλη Λιλ της Γαλλίας. Μέχρι σήμερα, 130 χρόνια μετά, η εταιρεία βασίζει την επιτυχία της στις συνταγές που μεταβιβάστηκαν πέντε γενιές αργότερα και πλέον διατίθενται σε περισσότερες από 30 χώρες σε ολόκληρο το κόσμο.

Το PAUL δραστηριοποιείται σε 4 τομείς - το αρτοποιείο, το ζαχαροπλαστείο, το εστιατόριο και το café. Στην Κύπρο μπορείς να βρεις όλο το φάσμα προϊόντων και από τους 4 τομείς, πάντα με την ποιότητα και τις συνταγές που αρμόζουν σε ένα τόσο αγαπημένο franchise!

Τεχνογνωσία και ποιότητα

Ο αρτοποιός, ο ζαχαροπλάστης και ο σεφ του PAUL στην Κύπρο έχουν λάβει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση στη Γαλλία, ούτως ώστε να μπορούν τα προσφέρουν καθημερινά στον καταναλωτή της Κύπρου τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων που αρμόζουν σε ένα brand με τέτοια αναγνωρισιμότητα σε όλο τον κόσμο.

Καθημερινά ετοιμάζονται εντός του καταστήματος ζεστά χειροποίητα ψωμιά με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, όπως επίσης και φρέσκα γλυκά αλλά και πιάτα εστιατορίου με τις συνταγές, την τεχνογνωσία και το ίδιο πάθος που χάρισε απλόχερα η οικογένεια του PAUL! Από το μενού βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν και συνταγές εμπνευσμένες με βάση τη τοπική αγορά.

Σ’ ένα όμορφο αρχοντικό

Το πρώτο εστιατόριο PAUL στην Κύπρο άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2017 και βρίσκεται στην οδό Ζήνας Κάνθερ 11, στο κέντρο της Λευκωσίας, σε ένα πανέμορφο αναπαλαιωμένο αρχοντικό με γαλλικά στοιχεία, που χαρακτηρίζουν την ιστορία του brand.

Το εστιατόριο διαθέτει τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στον πελάτη να απολαύσει το γεύμα του ή το καφέ του σε μια κατάφυτη βεράντα, ενώ φεύγοντας μπορεί να προμηθευτεί για το σπίτι τον καφέ, γλυκό ή ψωμί της αρεσκείας του από το  take away μπαρ. Το εστιατόριο πλέον προσφέρει και υπηρεσία delivery σε ένα ευρύ φάσμα περιοχών της Λευκωσίας, φέρνοντας στο σπίτι όλα τα αγαπημένα σας πιάτα τόσο από το μενού προγεύματος όσο και από το μενού του εστιατορίου του.

Παρόν και στο Mall of Cyprus

Στην παρούσα φάση το PAUL εργοδοτεί συνολικά πέραν των 100 ατόμων σε όλες τις θέσεις και διαθέτει δύο καταστήματα εντός της Λευκωσίας. Πέραν του πρώτου καταστήματος στην οδό Ζήνας Κάνθερ, το PAUL επεκτάθηκε περαιτέρω με το δεύτερο εντός του Mall of Cyprus τον Απρίλιο του 2019. Το κατάστημα διαθέτει τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο εντός του food court, ενώ ιδιαίτερα αγαπητή είναι και η υπηρεσία take away για όσους θέλουν να συνεχίσουν τη βόλτα τους εντός του mall, απολαμβάνοντας το καφέ τους. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά από τις τις 09.00 μέχρι και τις 23.00.

Υπηρεσίες delivery

Το PAUL παρέχει την υπηρεσία delivery σε ένα ευρύ φάσμα περιοχών της Λευκωσίας. Τα δύο του καταστήματα καλύπτουν όλο το κέντρο της πρωτεύουσας καθώς και περιφερειακά τις περιοχές: Ακρόπολη, Έγκωμη, Στρόβολος, Αρχάγγελος, Ανθούπολη, Μακεδονίτισσα, Καϊμακλί, Παλλουριώτισσα, Αγλαντζιά, Πλατύ, Λατσιά, Καλλιθέα και Λακατάμια.

Σημειώνουμε ότι τα καταστήματα βρίσκονται σε συνεχή ανάπτυξη νέων περιοχών, άρα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που επιθυμείτε, για να σας ενημερώσει για τις ζώνες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

Καφές άριστης ποιότητας

Tο PAUL εργάζεται με άρτια εκπαιδευμένους ειδικούς από όλο τον κόσμο στον τομέα του καφέ, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό χαρμάνι, συνδυάζοντας τέλεια το σώμα, τα αρώματα και τις γεύσεις από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ.

Κάθε χρόνο το PAUL δοκιμάζει πέραν των 100 διαφορετικών ειδών κόκκων καφέ από ολόκληρο τον κόσμο για να επιλέξει και να δημιουργήσει και τις καλύτερες, πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις, που διασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα σε κάθε φλυτζάνι καφέ PAUL!

Για όλα τα γούστα

Η επιδέξια επιλογή και ο συνδυασμός των καλύτερων ποικιλιών καφέ δημιούργησαν ένα εξαιρετικής ποιότητας χαρμάνι από καβουρδισμένους κόκκους καφέ, με μοναδικό συνδυασμό γλυκών και αναζωογονητικών αρωμάτων λουλουδιών και φρέσκων φρούτων, που συνοδεύονται από νότες σοκολάτας γάλακτος και βανίλιας.

Ένας μοναδικός καφές, ένα τέλειο μείγμα αρώματος και γεύσης!

Στο PAUL, πέραν των κλασικών αγαπημένων γεύσεων καφέ, θα βρεις και μοναδικούς signature συνδυασμούς τόσο σε κρύες όσο και σε ζεστές επιλογές, όπως τον Café Medici με εσπρέσο, αφρόγαλα, ξύσμα πορτοκαλιού και σιρόπι σοκολάτας, τον Café Marocchino με εσπρέσο, ζεστή σοκολάτα PAUL, αφρόγαλα και σκόνη κακάο αλλά και το δροσερό Noisette chocolat frappe με σοκολάτα, εσπρέσο και φουντούκι!

Πλάνα επέκτασης

Όλες οι επιχειρήσεις, δεδομένης της κατάστασης, παραμένουν επιφυλακτικές όσον αφορά μεγάλες ενέργειες και εννοείται πως η πανδημία επέφερε, εκτός των άλλων, καθυστερήσεις σε τυχόν πλάνα επέκτασης. Παρόλες τις δυσκολίες, επιθυμία του PAUL ήταν από την πρώτη ημέρα η δυναμική επέκτασή του σε ολόκληρο το νησί και αυτό παραμένει ως πρωταρχικός στόχος.  Ένα χρόνο μετά, το PAUL πλέον βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση χώρων όπου θα μπορούσε να επεκταθεί και να αυξήσει την παρουσία του στο νησί, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα του ανοίγματα!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Paul, Zήνας Κάνθερ 11, 1065, Λευκωσία

Tηλέφωνο: 22029377

Τηλέφωνο PAUL Mall Of Cyprus: 22000210

E-mail: nicosia@paul-cyprus.com

Facebook: PAUL Cyprus

Instagram: paulcyprus

 

 

Δειτε Επισης

POKKA - Ο κορυφαίος έτοιμος ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ καφές
PAUL - Το αγαπημένο στέκι
Nespresso
Gloria Jean’s Coffees - Xίλιες καφετέριες σε 39 χώρες
ELCAFE - Καφές που υπερέχει
Costa Coffee - H μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη
COFFEE Island - Η ανάπτυξη δεν σταματάει ποτέ
Caffini Coffee Trading -Στον παλμό της παγκόσμιας αγοράς
CAFFE NERO - H μοναδική εμπειρία
ΚΑΦΕΣ ΛΑΙΚΟΥ- Ο καφές που έγινε ιστορία