Caffini Coffee Trading -Στον παλμό της παγκόσμιας αγοράς

H Caffini Coffee Trading είναι, μεταξύ άλλων, ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των ιταλικών εταιρειών καφέ Caffe Vergnano 1882 & Caffitaly στην κυπριακή αγορά. ‘Εχει έδρα τη Λευκωσία και δικό της δίκτυο διανομής παγκύπρια στο κομμάτι του Ho.Re.Ca.

H εταιρεία δραστηριοποιείται και στη λιανική πώληση με δικό της κατάστημα στον Στρόβολο με πλάνα επέκτασης και σε άλλες πόλεις σύντομα. Αυτή τη στιγμή εργοδοτεί 6 άτομα σε μόνιμη βάση και 2 εξωτερικούς συνεργάτες.

Συνεργασίες με κορυφαία brands

Με κύριο γνώμονα τη συνεχή βελτίωση και τη συνέπεια, η Caffini Coffee Trading εμπλουτίζει το portfolio της με κορυφαία brands. Δημιουργεί δυνατές σχέσεις με τους πελάτες της και εντοπίζει τις ανάγκες

των επαγγελματιών. Βρίσκεται στον παλμό της παγκόσμιας αγοράς, υιοθετώντας τους σύγχρονους όρους των διεθνών εταιρειών από την παραγωγή μέχρι και το marketing των προϊόντων τους και προσφέρει εξειδίκευση από το δίκτυο διανομής μέχρι και το τελικό σημείο, θέτοντας έτσι νέα standards στην κυπριακή αγορά Ho.Re.Ca.

Πιο πρόσφατη συνεργασία η αποκλειστική συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Caffe Vergnano 1882, η οποία έχει μία μακρά παράδοση με κύρος. Η ιστορία της καθοδηγείται από τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και το πάθος από το 1882.

Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και το αργό παραδοσιακό ψήσιμο είναι η αφετηρία για τη δημιουργία μειγμάτων που ικανοποιούν τις προτιμήσεις όλων των πελατών μας.

Οι μηχανές Caffitaly, με μοντέρνο και μοναδικό σχεδιασμό, είναι εξοπλισμένες με μια καινοτόμο τεχνολογία, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα, τη γεύση και το άρωμα του καφέ, συνδυάζοντας την ευκολία χρήσης, και σας αφήνει να γευτείτε τη χαρά του ημερήσιου καφέ στο σπίτι ή το γραφείο με τέλεια κρέμα και έντονο άρωμα φρεσκάδας όπως ποτέ πριν!

Άλλα Brands που βρίσκονται στο πορτφόλιο της Caffini Coffee Trading είναι η ιταλική Orsa Drinks με τα πουρέ φρούτων και τα σιρόπια ODK όπως και η ελληνική μικροζυθοποιία Siris με τις μπύρες Voreia & Happy brewers.

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον project με πολλές προκλήσεις, που έχει αναλάβει η Caffini Coffee, είναι η ανάπτυξη του εξαιρετικού franchise concept Holy Days στην κυπριακή αγορά.

Νέα πλάνα λόγω πανδημίας

Η εταιρεία μας έχει αναδιαμορφώσει τα πλάνα της μετά την πανδημία.  Έχει ήδη επενδύσει περισσότερο στο κομμάτι του καφέ με την πρόσφατη συμφωνία για αποκλειστική ανάπτυξη του Vergnano café 1882 στην Κύπρο. Επίσης προχώρησε στην λειτουργία καταστήματος λιανικής πώλησης, όπως και οnline καταστήματος. Σύντομα θα δημιουργηθεί το Vergnano Academy, ένας χώρος ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση των πελατών μας, παρουσίαση καινούργιων προϊόντων, όπως επίσης  διοργάνωση διαγωνισμών Barista, Latte Art κτλ.

Ένα άλλο καινούργιο project με πολλές προκλήσεις, που έχει αναλάβει η Caffini Coffee, είναι η ανάπτυξη του εξαιρετικού franchise concept Holy Days στην κυπριακή αγορά.

Επένδυση στην εξέλιξη

Ο Κύπριος καταναλωτής είναι πλέον πιο απαιτητικός, πιο ενημερωμένος και αναζητά την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση για τα λεφτά που δίνει.

• Είναι γι’ αυτό τον λόγο που απαιτείται η συνεχής επένδυση στην εξυπηρέτηση ,τεχνογνωσία, την ποιότητα, την και την  τεχνολογία.

• Η εταιρεία μας  είναι αφοσιωμένη στην εξέλιξη και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει στους επαγγελματίες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κεντρικά γραφεία - κέντρο διανομής: Γαλιλαίας 57, 2033, Στρόβολος

Κατάστημα λιανικής: Δημοκρατίας 60, κατάστημα 6, Στρόβολος

Τηλέφωνο: 22 256750

E-mail: info@caffinicyprus.com

Ιστοσελίδα: www.caffinicyprus.com

Online shop: www.coffeentea.eu

Δειτε Επισης

POKKA - Ο κορυφαίος έτοιμος ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ καφές
PAUL - Το αγαπημένο στέκι
Nespresso
McCafe - Υψηλής ποιότητας καφές
Gloria Jean’s Coffees - Xίλιες καφετέριες σε 39 χώρες
ELCAFE - Καφές που υπερέχει
Costa Coffee - H μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη
COFFEE Island - Η ανάπτυξη δεν σταματάει ποτέ
CAFFE NERO - H μοναδική εμπειρία
ΚΑΦΕΣ ΛΑΙΚΟΥ- Ο καφές που έγινε ιστορία