ΚΑΦΕΣ ΛΑΙΚΟΥ- Ο καφές που έγινε ιστορία

Από το 1948 μέχρι και σήμερα, το Λαϊκό Καφεκοπτείο είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής κυπριακού καφέ στην Κύπρο, προμηθεύοντας χιλιάδες καταναλωτές στη χώρα μας και το εξωτερικό με τον αγαπημένο τους καφέ.

Με μεράκι και πάθος

Ο  είναι ένα προϊόν που έχει ταυτιστεί και συνδεθεί άμεσα με την ιστορία και την κουλτούρα του νησιού μας. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, είναι πως για 73 χρόνια τώρα, ο Χρυσός Καφές Λαϊκού συνεχίζει να παράγεται με το ίδιο μεράκι και πάθος από επιλεγμένες ποικιλίες καφέ Arabica της Βραζιλίας και της Αφρικής, με σύγχρονα μηχανήματα ψησίματος, αλέσματος και συσκευασίας, ώστε να κρατά πάντα την ίδια σταθερή ποιότητα και άρωμα που απολάμβανε η γενιά των παππούδων και των γονιών μας.

Από γενιά σε γενιά

Ο Καφές Λαϊκού αποτελεί ένα κράμα παράδοσης και καινοτομίας. Η γραμμή παραγωγής του αποτελεί το πάντρεμα κάποιων σημαντικών διαδικασιών της τεχνογνωσίας του παρελθόντος με τη σημερινή αυτοματοποιημένη τεχνολογία. Ο Καφές του Λαϊκού λοιπόν, καφές με παρελθόν αλλά και μέλλον. Μια πορεία συνδεδεμένη με τη νεότερη ιστορία της πατρίδας μας.

Ένα προϊόν - ηγέτης στο είδος του, ένα προϊόν που συνοδεύει την κάθε μας μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη δουλειά, στην ξεκούραση, στην παρέα, στη διασκέδαση, σε κάθε μας στιγμή, όποια κ’ αν είναι η συναισθηματική μας διάθεση.

Κατάφερε να περάσει από γενιά σε γενιά διατηρώντας το χαρμάνι του χθες μέχρι και σήμερα. Προσδοκία, το χαρμάνι του αύριο. Στόχος, τον παραδοσιακό Χρυσό Καφέ της Κύπρου να τον απολαμβάνουν όλοι οι κάτοικοι αυτού του τόπου.

Ψηλά στις προτιμήσεις  

Ο Καφές Λαϊκού διατίθεται σε περισσότερα από 3.000 σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Κύπρο και ταυτόχρονα στα πλείστα σημεία εστίασης, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κ.ά. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια νέα είδη καφέ έχουν εμφανιστεί στην αγορά της Κύπρου, εντούτοις τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση Κυπριακού Καφέ συνεχίζει να βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, αφού είναι βέβαιο ότι η γενικότερη κατανάλωσή του αυξάνεται με την ενηλικίωση του πληθυσμού.

Μέσα από τη συνέχεια της παράδοσης όπου γενιές και γενιές επιλέγουν τον κυπριακό καφέ ως ένα από τα αγαπημένα τους καθημερινά ροφήματα, η ποιότητα του Καφέ Λαϊκού είναι το βασικό χαρακτηριστικό που τον καθιστά πρωταγωνιστή.

Μερίδιο άνω του 60%

Ο Κυπριακός Καφές Λαϊκού κατέχει την πρωτιά, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 60%. Ένας καφές ταυτισμένος με την ιστορία και την κουλτούρα του νησιού μας. Με πάθος, μεράκι και υπερηφάνεια παρασκευάζεται για 73 χρόνια, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές για τον καθένα μας. Στιγμές ζωής, στιγμές Λαϊκού.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Επίσημος Διανομέας: Laiko Cosmos Trading Ltd

Τηλέφωνο: 22717300

Ιστοσελίδα: www.laikocosmos.com

 

 

Δειτε Επισης

POKKA - Ο κορυφαίος έτοιμος ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ καφές
PAUL - Το αγαπημένο στέκι
Nespresso
McCafe - Υψηλής ποιότητας καφές
Gloria Jean’s Coffees - Xίλιες καφετέριες σε 39 χώρες
ELCAFE - Καφές που υπερέχει
Costa Coffee - H μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη
COFFEE Island - Η ανάπτυξη δεν σταματάει ποτέ
Caffini Coffee Trading -Στον παλμό της παγκόσμιας αγοράς
CAFFE NERO - H μοναδική εμπειρία