LEROY MERLIN - Είμαστε οι άνθρωποί μας

Με ένα τεράστιο δίκτυο 464 καταστημάτων σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο, η LEROY MERLIN αναγνωρίζεται ως ειδικός στην ανακαίνιση και την οικιακή βελτίωση και αποτελεί μέρος του Γαλλικού Ομίλου ADEO. Για την εταιρεία και τους ανθρώπους της μιλά ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Ιάσων Μακρής. 

H εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα λειτουργεί οκτώ καταστήματα, επτά στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους κατασκευή, ανακαίνιση ή βελτίωση οποιουδήποτε χώρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η LEROY MERLIN διαθέτει μια γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 45.000 διαφορετικούς κωδικούς και μια ποικιλία υπηρεσιών που κάνουν πραγματικά τη ζωή των κατοίκων ευκολότερη. Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρό της, διασφαλίζοντας ότι η βελτίωση του σπιτιού είναι όσο πιο εύκολη γίνεται, παρέχοντάς του μια σειρά υπηρεσιών, όπως εγκατάσταση, τηλεφωνική παραγγελία και επαγγελματικές συμβουλές.

Εργοδότης προτίμησης

Σχεδόν τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το εργατικό δυναμικό της LEROY MERLIN Κύπρου έχει τη δύναμη όχι μόνο να αξιολογεί τις συνθήκες εργασίας, τις πολιτικές διαχείρισης, τα κίνητρα, την εμπιστοσύνη, το αίσθημα ψυχολογικής και οικονομικής ασφάλειας, αλλά συνολικά το παρόν και το μέλλον του εργασιακού περιβάλλοντος που τους παρέχεται ή οι ίδιοι συνδημιουργούν.

Με αυτή τη λογική, οι ίδιοι οι συνεργάτες μας συμπλήρωσαν την ειλικρινή τους άποψη στα αντίστοιχα ερωτηματολόγια και σήμερα η LEROY MERLIN Κύπρου είναι περήφανη που πιστοποιήθηκε ως «Great Place to Work». Γιατί αυτή τη διάκριση τη «λάβαμε» από τους συνεργάτες μας, ως απάντηση σε μια στρατηγική ανάπτυξη κι ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού των τελευταίων τριών χρόνων που αποδίδει κι επιστρέφει ανταποδοτικά.

Πιστοποιητικά και διακρίσεις

Έχουμε λάβει την πιστοποίηση Great Place to Work, για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι, αφού είμαστε η πρώτη Retail επιχείρηση στην Κύπρο που πιστοποιούμαστε με την εν λόγω διάκριση, ενώ είμαστε ήδη υποψήφιοι στην κατηγορία Best Workplace/ Εργοδότης Προτίμησης των IN Business Awards.

Στη LEROY MERLIN εφαρμόζουμε ανθρωποκεντρική κουλτούρα και στρατηγική εκτίμησης, δυναμικής συνέργειας, αξιοποίησης κι επιβράβευσης των συνεργατών μας. Είμαστε οι άνθρωποί μας και οι άνθρωποί μας είναι η Δύναμή μας…

Προσόντα και προσωπικότητα

Στις ημέρες μας, ολοκληρωμένος υποψήφιος για κάλυψη μιας κενής θέσης θεωρείται εκείνος ο οποίος συνδυάζει ισορροπημένα το γνωσιολογικό κομμάτι μιας εργασίας (hard skills) με τα χαρακτηριστικά εκείνα που ξεχωρίζουν την προσωπικότητά του, τα λεγόμενα soft skills. Αυτά είναι, μεταξύ άλλων, η δεξιότητα στην επικοινωνία, η προσαρμοστικότητα, η ευελιξία, η ομαδικότητα, η ικανότητα στη συνεργασία, στην επίλυση προβλημάτων κ.ά. Είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν το κατά πόσον ένας υποψήφιος θα επιτύχει ή όχι στην κατάκτηση μιας θέσης στην εταιρεία, καθώς όσο πιο ανεπτυγμένα είναι, τόσο πιο ομαλή θα είναι και η ένταξή του στην ομάδα μας. Συνεπώς, θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά.

Πολιτική επιβράβευσης

Ως εταιρεία, δίνουμε ευκαιρίες επιβράβευσης σε όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως θέσης, με κριτήριο την εξαιρετική απόδοση και την προσφορά τους στην εταιρεία. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι όλοι οι συνεργάτες μας έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν, να αξιολογηθούν και να περιμένουν αναγνώριση για τα επιτεύγματά τους. Φροντίζουμε κάθε χρόνο να επιβραβεύουμε με αύξηση μισθού τους συνεργάτες που εμφανίζουν εξαιρετική απόδοση, κάτι το οποίο αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τη διατήρησή της σε υψηλά επίπεδα. Πέραν αυτών, ως εταιρεία «μοιραζόμαστε» τις επιτυχίες μας με όλο το προσωπικό, ανεξαρτήτως θέσης, βάσει της εκάστοτε ανάπτυξης που επιτυγχάνεται, μέσω ειδικού συστήματος bonus. Συνολικά τέσσερις φορές τον χρόνο, με γνώμονα την κατάκτηση των στόχων της, η επιχείρηση διανέμει ανάμεσα σε όλο το προσωπικό της, ανεξαρτήτως αρμοδιότητας ή αρχαιότητας, το ίδιο ποσοστό βάσει μισθού. Αυτή η επιπλέον επιβράβευση ανέρχεται περίπου σε ένα μηνιαίο μισθό τον χρόνο.

Ασφαλές περιβάλλον

Το πρώτο και κύριο μέλημα, εν καιρώ πανδημίας, ήταν να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ανθρώπων μας, ξεκινώντας από εκείνους που συνέχισαν να εργάζονται για τη διεκπεραίωση παραγγελιών που αποστέλλονταν στους πελάτες μας.

Γι’ αυτό τον σκοπό, φροντίσαμε και συνεχίζουμε να φροντίζουμε να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων, ώστε να προστατεύσουμε την υγεία των συνεργατών μας.

Δημιουργήσαμε ομάδα διαχείρισης κρίσεων covid-19, η οποία ετοίμασε κανονισμούς που αφορούσαν τις ασφαλείς διαδικασίες στον χώρο εργασίας. Παράλληλα, διαμορφώθηκε σχέδιο δράσης για την εφαρμογή μέτρων πρόληψης και προστασίας σε περίπτωση που διαπιστωθεί ύποπτο ή επιβεβαιωθεί περιστατικό covid-19.

Όσον αφορά τις ευπαθείς ομάδες, φροντίσαμε όπου ήταν εφικτό να γίνουν οι κατάλληλες διευθετήσεις είτε για τηλε-εργασία είτε μέσω διαμόρφωσης ειδικών απομονωμένων χώρων, πάντα στη βάση των οδηγών των αρμόδιων φορέων.

Επίσης, επειδή οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας, ως εταιρεία διασφαλίσαμε το 70% του μηνιαίου καθαρού εισοδήματος των συνεργατών μας είτε είχαν κάποια επιχορήγηση είτε όχι. Πέρα από αυτά, φροντίσαμε να είμαστε, ως Διοικητική Ομάδα, έμπρακτα κοντά στους ανθρώπους μας, στηρίζοντάς τους και στον ψυχολογικό τομέα.

Κενές θέσεις εργασίας

Αναζητούμε ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούν να καλύψουν θέσεις στα διάφορα τμήματά μας, αναλόγως διαθεσιμότητας, από πωλητές, ταμίες έως και υπαλλήλους αποθήκης.

 

Facts & Figures

Ετήσιος τζίρος: €32 εκατ.

Αριθμός Προσωπικού: 152

Γραφεία στην Κύπρο και το εξωτερικό: 1 κατάστημα στη Λευκωσία, 464 καταστήματα συνολικά σε 13 χώρες

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Διεύθυνση: Καλαμών 16, 2032, Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22473400

E-mail: info@leroymerlin.com.cy

 

Δειτε Επισης

MAP S.Platis Group - Επενδύουμε στην ευημερία των ανθρώπων μας
KPMG Κύπρου - Το πολυτιμότερο αγαθό οι άνθρωποί μας
IQ EQ (CYPRUS) LIMITED - Με τόλμη, δέσμευση και συνεργασία
GREAT PLACE TO WORK® - Πιστοποίηση και Διάκριση με Αξία
GRANT THORNTON CYPRUS - Ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον
ECOMMBX - Όλοι για το κοινό όραμα
N. PSARAS CONSTRUCTION CO. LTD - Εργοδότης ίσων ευκαιριών
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ - Ανθρωποκεντρική κουλτούρα
LIDL - Εξέλιξη χωρίς όρια
Best Workplaces Δουλεύοντας με τους καλύτερους