powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
Powered ByEurobank - Οικονομία

Η Airbnb θα εξαγοράσει την HotelTonight

H Airbnb ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα εξαγοράσει την ιστοσελίδα ξενοδοχειακών κρατήσεων HotelTonight.

Τα τελευταία χρόνια, η Airbnb έχει διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών της, αγοράζοντας πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία μπουτίκ.

Όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο δεν αποκάλυψε το κόστος της συμφωνίας ούτε πότε αναμένεται να κλείσει. Η HotelTonight αποτιμάται στα 463 εκατ. δολάρια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Airbnb ανέφερε ότι οι δύο πλατφόρμες θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως διαφορετικές οντότητες.

Ο Σαμ Σανκ, συνιδρυτής και CEO της HotelTonight δήλωσε ότι η συγχώνευση θα «προσφέρει περισσότερες επιλογές». Πρόσθεσε επίσης πως θα βοηθήσει τις δύο εταιρείες να ανταγωνιστούν καλύτερα τις μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων.

Πηγή ανέφερε στο CNBC ότι ο συνιδρυτής και CEO της Airbnb, Μπράιαν Τσέσκι, έχει φιλικές σχέσεις με τον κ. Σανκ.

Ο κ. Τσέσκι έχει δηλώσει στο παρελθόν πως η εταιρεία του θα είναι έτοιμη να εισαχθεί στο χρηματιστήριο εντός του 2019.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;