powered by

Συναλλαγές με ασφάλεια με το Apple Pay από την AstroBank

Σε μια εποχή που η ασφάλεια και η ταχύτητα είναι προαπαιτούμενα στις συναλλαγές, η AstroBank προσφέρει τη δυνατότητα για ανέπαφες συναλλαγές και ηλεκτρονικές πληρωμές χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Apple Pay.

Τώρα οι κάτοχοι των καρτών AstroBank Mastercard, μπορούν να κάνουν τις αγορές και τις πληρωμές τους ακόμη πιο εύκολα και απλά στο Internet, σε καταστήματα λιανικού εμπορίου αλλά και σε εφαρμογές όπου το Apple Pay προσφέρεται ως επιλογή πληρωμής.

Το μόνο που χρειάζεται για τους κατόχους της κάρτας είναι να έχουν μαζί τους τη συσκευή iPhone, το Apple Watch ή το iPad.

Πλέον, με τη δυνατότητα συναλλαγών μέσω του Apple Pay, οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με περισσότερη ευκολία και απόλυτη ασφάλεια, αφού τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στην Apple συσκευή ούτε αποστέλλονται σε εμπόρους.

Έτσι, κάθε πληρωμή σε ένα κατάστημα με το iPhone ή το Apple Watch, ή μέσω μιας εφαρμογής στο iPhone ή το iPad, πρέπει να εγκρίνεται με το Face ID ή το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασής του κατόχου της κάρτας.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ασφαλή τρόπο πληρωμών και ηλεκτρονικών αγορών, που έρχεται να προστεθεί στις προνομιακές παροχές και τις ευκολίες που προσφέρει η νέα σειρά χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Mastercard από την AstroBank.

Ειδικότερα, η νέα σειρά καρτών είναι κατασκευασμένη κατά 84% από βιοδιασπώμενο υλικό και είναι Touch Cards™, αφού φέρουν ειδική εγκοπή που είναι κατάλληλη για άτομα που είναι τυφλοί ή/και μερικώς βλέποντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση Apple Pay με τις κάρτες AstroBank Mastercard αλλά και για όλα τα προνόμια των νέων χρεωστικών και πιστωτικών Mastercard καρτών, οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα καθώς και το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Πετάνε τα μετρητά οι Κύπριοι... Οι συναλλαγές, η αξία και οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για πληρωμές με κάρτα (γραφήματα)
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων
Στο 11,53% το επιτόκιο αναφοράς της Κεντρικής Τράπεζας
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών
EKT: Προς παύση ο κύκλος χαλάρωσης-Γιατί οι αγορές «βλέπουν» πλέον τέλος στις μειώσεις επιτοκίων
Σε θολά νερά η προβλήτα στο Βασιλικό…Οι συζητήσεις με VPSM για την ολοκλήρωση και οι δεύτερες σκέψεις της ΕΤΥΦΑ
Η πυρκαγιά στην Λεμεσό, τα αντανακλαστικά του επιχειρείν και η εταιρική κοινωνική ευθύνη στην πράξη