Powered by

Επεκτείνεται δυναμικά ο όμιλος PHC...Εγκαινιάζει νέα καταστήματα Pizza Hut και KFC στην Μεσόγη

Ο όμιλος PHC επεκτείνει δυναμικά την παρουσία του εγκαινιάζοντας τα νέα του καταστήματα Pizza Hut και KFC στη Μεσόγη της Πάφου.

Τα νέα καταστήματα, που βρίσκονται στρατηγικά στη Μεσόγη σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο στο πλάνο επέκτασης του ομίλου, προσφέροντας κορυφαίες γευστικές εμπειρίες σε ακόμα περισσότερους πελάτες.

Το νέο κατάστημα Pizza Hut υπόσχεται να προσφέρει τις εμβληματικές γεύσεις του brand σε έναν σύγχρονο και φιλόξενο χώρο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους pan πίτσες, τις λαχταριστές stuffed crust και ένα πλούσιο μενού από συνοδευτικά και ροφήματα.

Κάθε πίτσα παρασκευάζεται φρέσκια καθημερινά, εξασφαλίζοντας μοναδική γεύση, τέλεια υφή και υψηλή ποιότητα σε κάθε μπουκιά.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη χρήση φρέσκων, τοπικών υλικών από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της Κύπρου, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και ενισχύοντας τους δεσμούς με την τοπική κοινότητα.

Παράλληλα, το νέο κατάστημα KFC θα φέρει στην κοινότητα το παγκοσμίως γνωστό τηγανητό κοτόπουλο με την μυστική συνταγή. Το νέο κατάστημα KFC θα προσφέρει την ίδια υπέροχη γεύση με πρόσθετη ευκολία.

Οι νέες τοποθεσίες θα προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες takeaway και delivery ,τόσο για την Pizza Hut όσο και για το KFC, με το KFC να διαθέτει και υπηρεσίες Dine-In.

Η επέκταση όχι μόνο ενισχύει την παρουσία της Pizza Hut και του KFC στην περιοχή, αλλά επίσης δημιουργεί νέες ευκαιρίες απασχόλησης και ενδυναμώνει τις σχέσεις με την τοπική κοινότητα.

Και τα δύο καταστήματα θα γιορτάσουν τα εγκαίνια με συναρπαστικές προωθητικές ενέργειες και αποκλειστικές εκπτώσεις.

Δειτε Επισης

Γιώργος Τοφινής: Το όραμα της ΕΤΑΠ για την επαρχία Αμμοχώστου-Ανέκαθεν πρωτοπόρα στον τομέα του τουρισμού
City of Dreams Mediterranean: Επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ευρώπη το αεροδρόμιο Λάρνακας-Αναγνώριση από το ACI Europe
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Φιλοξένησε την ιστορική επίσκεψη Ναρέντρα Μόντι στην Κύπρο
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Ποιοι εκλέγηκαν και ποιοι επανεκλέγηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ρόδον»-Ψηφίστηκε η καταβολή μερίσματος
Πεντακόσιες επιπλέον πτήσεις ημερησίως στον εναέριο χώρο της Κύπρου-«Ομαλή ροή παρόλες τις προκλήσεις»
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Emirates: Αποκαλυπτήρια του νέου αεροσκάφους A350 στη διεθνή έκθεση «Paris Air Show 2025»
Parklane Resort: Συνεργασία με Swissmed Health, το μόνο κέντρο κλινικής μακροζωίας στην Κύπρο