Powered by

Mια νέα γευστική εμπειρία από την PUNIN GROUP: THE CROISSANT by PUNIN

Η PUNIN GROUP, γνωστή για τις δημιουργικές και ποιοτικές της προσεγγίσεις, παρουσιάζει το νέο της γαστρονομικό εγχείρημα: THE CROISSANT by PUNIN — ένα ζωντανό νέο σποτ αφιερωμένο στα χειροποίητα γεμιστά κρουασάν και τα εκλεπτυσμένα σάντουιτς.

Το νέο αυτό project έχει στόχο να αναβαθμίσει την καθημερινή εμπειρία του γλυκού και αλμυρού σνακ. Με πάθος για ποιοτικά υλικά και τεχνικές αρτοποιίας, το THE CROISSANT by PUNIN δίνει μια φρέσκια, σύγχρονη πινελιά σε κλασικά comfort foods.

Από τις βουτυράτες, τραγανές στρώσεις των χειροποίητων κρουασάν έως τις έντονες γεύσεις από τις σπιτικές σάλτσες και γεμίσεις, κάθε μπουκιά είναι σχεδιασμένη για να εκπλήσσει και να ικανοποιεί.

«Η αποστολή μας ήταν να πάρουμε κάτι οικείο και να το κάνουμε ξεχωριστό», λέει ο Dmitry Punin. «Τα κρουασάν και τα σάντουιτς υπάρχουν παντού — αλλά όταν φτιάχνονται με αγάπη, ακρίβεια και δημιουργικότητα, μετατρέπονται σε κάτι πραγματικά αξέχαστο.»

Croissant by Punin 2

Είτε λαχταράτε ένα αλμυρό, melty σάντουιτς είτε ένα γλυκό κρουασάν με ανατρεπτική γεύση, το THE CROISSANT by PUNIN υπόσχεται μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία.

Το THE CROISSANT by PUNIN είναι διαθέσιμο μέσω BOLT και WOLT, αλλά και για take-away στην οδό Ειρήνης 11, στην Παλιά Πόλη της Λεμεσού.

Follow us: https://www.instagram.com/thecroissant_bypunin/

Δειτε Επισης

Leptos Calypso Hotels: Ανεβασμένοι τζίροι, προσέλκυση νέων αγορών και απόδοση των ανακαινίσεων
Κερδίστε μία αξέχαστη εμπειρία στο πολυτελές Azia Resort and Spa
Check out Κίκη Χριστοδουλίδη από το «Ρόδον»-Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Ευρώπη απειλεί με δασμούς στην Boeing εάν αποτύχουν οι συνομιλίες με ΗΠΑ
«Ρόδον»: Διορισμοί Balram Chainrai, Arun Kumar Jairam και Χρίστου Νεοκλέους στο Δ.Σ.-Τρεις προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Cyprus Coastal Regatta 2025
Πενταψήφιος αριθμός επισκεπτών στην Λεμεσό για το FIBA EuroBasket 2025-Μεγάλο το όφελος για την τοπική οικονομία
Ορόσημο η επιβατική κίνηση τον Απριλίο με πέραν του ενός εκατ. για πρώτη φορά-Επιμηκύνεται η τουριστική περίοδος
Αλ. Βαφεάδης: Λύσεις σε όλα τα θέματα χωρητικότητας επιβατών μέσω των έργων στα αεροδρόμια
Wizz Air: Ενισχύει το Wizz Discount Club στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Customer First Compass