powered by

Γ. Γεωργούλας: Η συμβολή του ACEMPI στην ενίσχυση του οικοσυστήματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (vid)

Την συμβολή του Κυπριακού Συνδέσμου Ιδρυμάτων Ηλεκτρονικού Χρήματος και Πληρωμών (ACEMPI) στην ενίσχυση του οικοσυστήματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας αναδεικνύει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Γεωργούλας, υπογραμμίζοντας πως «δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα ανταγωνιστικό και διαφανές περιβάλλον που ευνοεί την εξέλιξη του fintech στην Κύπρο».

Ο κ. Γεωργούλας μιλά στο INBusiness TV με αφορμή την απογευματινή εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος την ερχόμενη Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 17:30, στο Residence by Occhio.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες του κλάδου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του ηλεκτρονικού χρήματος και των πληρωμών στην Κύπρο, να δικτυωθούν με ηγέτες του κλάδου και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις για τις τάσεις και τις προκλήσεις της αγοράς.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε έφεση σε υπόθεση της Marfin...Επικυρώθηκε πρόστιμο €50.000 από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
Τράπεζα Κύπρου: Πόσες μετοχές αγόρασε στο πλαίσιο αγοράς ιδίων μετοχών
Εισαγωγή 317.817 νέων μετοχών της Τράπεζας Κύπρου στο ΧΑΚ και στο ΧΑ-Πότε αρχίζει η διαπραγμάτευσή τους
Έρχεται νέα μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ, αλλά… Τι εκτιμούν οι αναλυτές για τη συνέχεια
Κόλλησε στα γρανάζια της δικαιοσύνης η διαχείριση των ΜΕΔ-Δεν προχωρά η λειτουργία ειδικής δικαιοδοσίας
Τράπεζα Κύπρου: Πότε καταβάλλεται το μέρισμα μικτού ποσού €0.48 ανά συνήθη μετοχή
Πότε θα πραγματοποιηθεί και τα θέματα στην ατζέντα του τακτικού παγκύπριου συνεδρίου της ΕΤΥΚ
Deutsche Bank: Bασικός μοχλός ενίσχυσης της κερδοφορίας της Eurobank η Κύπρος-Eπιβεβαίωση θετικής δυναμικής
Σεντένο (ΕΚΤ): Μειώσεις και κάτω από το ουδέτερο επιτόκιο
Κάζακς (ΕΚΤ): Η μείωση στα επιτόκια φτάνει στο τέλος της