powered by

Απογευματινή εκδήλωση του ACEMPI για το ηλεκτρονικό χρήμα στην Κύπρο

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδρυμάτων Ηλεκτρονικού Χρήματος και Πληρωμών (ACEMPI) διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση την Πέμπτη 3 Απριλίου 2025, στις 17:30, στο Residence by Occhio.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες του κλάδου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του ηλεκτρονικού χρήματος και των πληρωμών στην Κύπρο, να δικτυωθούν με ηγέτες του κλάδου και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις για τις τάσεις και τις προκλήσεις της αγοράς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την άφιξη των προσκεκλημένων και μια σύντομη παρουσίαση από τον οικοδεσπότη, ακολουθούμενη από ένα βίντεο του Συνδέσμου που θα αναδείξει τη σημασία του στην ηλεκτρονική οικονομία της Κύπρου.

Στη συνέχεια, ο Ιωάννης Γεωργούλας, Πρόεδρος του ACEMPI, θα καλωσορίσει τους παρευρισκόμενους και θα παρουσιάσει το όραμα και τους στόχους του Συνδέσμου για τον τομέα του ηλεκτρονικού χρήματος στην Κύπρο.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με την κεντρική ομιλία του Γιώργου Καρατζιά, μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο οποίος θα αναλύσει τις τελευταίες εξελίξεις και τη σημασία της ρύθμισης των Ιδρυμάτων Ηλεκτρονικού Χρήματος στην Κύπρο.

Αμέσως μετά, ο Jürgen Schaaf, σύμβουλος της ανώτερης διοίκησης για τις υποδομές αγοράς και πληρωμών στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα δώσει μια παρουσίαση για την τεχνολογική πρόοδο και τις στρατηγικές που επηρεάζουν τον τομέα των πληρωμών στην Ευρώπη και την Κύπρο.

Η εκδήλωση θα κλείσει με networking cocktail.

Ποιους αφορά

Είτε ενδιαφέρεστε να εξετάσετε τις καινοτόμες λύσεις πληρωμών είτε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με χαμηλό κόστος χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες EMIs, η εκδήλωση θα προσφέρει αξιόλογες γνώσεις και επαγγελματικές διασυνδέσεις.

Πληροφορίες

Οργανωτής: Κυπριακός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Χρήματος και Ιδρυμάτων Πληρωμών (ACEMPI)

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Χάσμα και ολοταχώς προς αδιέξοδο για την ΑΤΑ-Κρατά ζωντανή στον... αναπνευστήρα την προοπτική ο Παναγιώτου
ΠΔΣ: Συνδιοργανωτής Οικουμενικής Συνδιάσκεψης Ελλήνων Νομικών για κράτος δικαίου και τεχνητή νοημοσύνη
Στην William Grant & Sons «The Famous Grouse» και «Naked Malt»-Στην κυπριακή αγορά από την Laiko Cosmos Trading
Πότε ανοίγει ξανά η πύλη καταχώρησης των 260 αιτήσεων για την ηλεκτροκίνηση-Πού κυμαίνοντα τα ποσά των χορηγιών
Το ICAEW παρουσιάζει το Next Generation ACA-Η μεγαλύτερη αλλαγή των τελευταίων 30 ετών
Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Η Capital.com ενισχύει την προστασία των πελατών της Ε.Ε. με ασφαλιστική κάλυψη €1 εκατ.
Κέντρο Φροντίδας και κατοικιών για ΑμεΑ συνολικού προϋπολογισμού μέχρι €2 εκατ. από τον όμιλο Eurobank
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική
Πάνω από 1000 συμμετέχοντες στο Διεθνές Συνέδριο Ναυτιλιακή Κύπρος-Στο επίκεντρο κρίσιμα θέματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας