powered by

Χωρίς επιστροφή η αλλαγή σκυτάλης στο ΑΠΟΕΛ-Το όνομα για πρόεδρος και ποιος προορίζεται για γενικός διευθυντής

Νέα σελίδα και με τρόπο που διασφαλίζει πως θα περάσει «αναίμακτα» τον σκόπελο των κριτηρίων Μαρτίου με διευθέτηση και των οφειλών προς το κράτος, ετοιμάζεται να γυρίσει το ΑΠΟΕΛ.

Οι ολοήμερες διαβουλεύσεις που έλαβαν χώρα την Παρασκευή ανάμεσα στην παρούσα, υπό τον Πρόδρομο Πετρίδη διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ και την ομάδα των ενδιαφερόμενων να αναλάβουν τα ηνία εξωδιοικητικών παραγόντων, έφεραν σε σημείο που μπορεί να θεωρείται χωρίς επιστροφή την αποχώρηση Πρόδρομου Πετρίδη από την προεδρία και την μετάβαση της εταιρείας σε νέο διοικητικό σχήμα.

Μάλιστα, και μολονότι το deal ανάμεσα στα δύο μέρη δεν έχει ακόμη κλειδώσει, πληροφορίες μας θέλουν ως επικρατέστερο πρόσωπο για να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας υπό το νέο διοικητικό της σχήμα τον Αλέξη Ανδρέου, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από την παρούσα διοίκηση στην οποία υπηρετούσε με αρμοδιότητες κατά κύριο λόγο σε θέματα ακαδημιών.

Ο κ. Ανδρέου, υπενθυμίζεται, συμμετείχε στην ομάδα των οκτώ παραγόντων που υπέβαλε συγκεκριμένη πρόταση για ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας και οικονομική εξυγίανση, με την παραίτησή του από υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο να επέρχεται έπειτα από την χωρίς αποτέλεσμα λήξη του χρονοδιαγράμματος που είχε δοθεί στην διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη για την αποδοχή της ή όχι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, γενικός διευθυντής της ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την αλλαγή σκυτάλης, θα είναι ο επί σειρά ετών πρώην διοικητικός παράγοντας της ομάδας, Θεόδωρος Κυριακίδης.

Όπως έχει προαναφερθεί, με το επερχόμενο deal, το οποίο παρά τις όποιες εκκρεμότητες ακόμη υπάρχουν θα πρέπει να θεωρείται περίπου δεδομένο, διασφαλίζεται η τακτοποίηση των άμεσων οικονομικών υποχρεώσεων της εταιρείας, με πρώτη αυτή που αφορά στο να μπορέσει να περάσει χωρίς τις οδυνηρές-σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση- επιπτώσεις των κριτηρίων Μαρτίου.

Οι πληροφορίες μας, δεδομένων και των πιεστικών χρονοδιαγραμμάτων που εκ των πραγμάτων υπάρχουν για διευθέτηση των άμεσων οικονομικών οφειλών και δη αυτών που αφορούν το ποσό για τα κριτήρια Μαρτίου, θέλουν τις εξελίξεις να τρέχουν εντός του Σαββατοκύριακου και τις οριστικές επίσημες ανακοινώσεις για την αλλαγή διοίκησης να γίνονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Δειτε Επισης

Η επιστήμη συνάντησε την κοινωνία στην 3η επιστημονική ημερίδα του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου
Πέτρος Σολωμού: Γιατί η Primetel αποτελεί τον τεχνολογικό συνεργάτη της σύγχρονης επιχείρησης
Universal Life: Δωρεάν ασφάλιση υγείας MultiCare για νεογέννητα
Γονείς και μαθητές: Ψυχολογία, στρες και επιτυχία-Εκπαιδευτική ημερίδα του Πανεπιστημίου Λεμεσού (UoL)
Στο φόρουμ του Atlantic Council ο Δημήτρης Σκουρίδης-Κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον πρώην Αμερικανό ΥΠΑΜ Mark Esper
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στην έκθεση «IKEA-Follow your ART»
Το μέλλον της ρύθμισης EMI/PI: Οι προκλήσεις και οι προσδοκίες της βιομηχανίας σύμφωνα με την ΚΤΚ
Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Προαγωγή πολιτικών για μια βιώσιμη και ισχυρή κυπριακή ναυτιλιακή βιομηχανία
Μαγνήτης το «Γκρουπ του Θανάτου»...Πετά η προπώληση των μεμονομένων εισιτηρίων για το EuroBasket 2025
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ-«Συζητήσεις με Αλέξη Ανδρέου για να ηγηθεί νέου σχήματος»