powered by

Καθιερώνεται ο θεσμός... Προκήρυξη 2ου Βραβείου Ισότητας Φύλων στην Κυπριακή Ναυτιλία 2025

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας προκηρύσσει το 2ο Βραβείο Ισότητας Φύλων στην Κυπριακή Ναυτιλία 2025, μετά από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για καθιέρωση του θεσμού.

Το Βραβείο απονέμεται σε ετήσια βάση από τον εκάστοτε Υφυπουργό Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιείται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για τις Γυναίκες στη Ναυτιλία.

Οι υποψηφιότητες για το Βραβείο θα πρέπει να υποβληθούν στην Επιτροπή Επιλογής μέσω του Γενικού Διευθυντή Υφυπουργείου Ναυτιλίας, στο καθορισμένο έντυπο, το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2025 μέχρι τις 3:00 μ.μ.

Το έντυπο υποβολής υποψηφιότητας καθώς και τα κριτήρια και οι κανονισμοί είναι αναρτημένα στην ενότητα Ενημερωτικό Υλικό/Βραβείο Ισότητας Φύλων στην Κυπριακή Ναυτιλία.

Δειτε Επισης

Ναρέντρα Μόντι: Αρκετές ινδικές εταιρείες έχουν επιλέξει την Κύπρο ως πύλη στην Ευρώπη, απεριόριστες οι δυνατότητες
Ευγένιος Ευγενίου: Αγκαλιάζεται από τις ινδικές επιχειρήσεις ο ρόλος της Κύπρου ως πύλη εισόδου στην Ε.Ε.
Νίκος Χριστοδουλίδης: Φυσικός εταίρος για τις ινδικές εταιρείες που επιθυμούν να επεκταθούν στην Ευρώπη η Κύπρος
Υπογράφουν κοινή διακήρυξη εταιρικής σχέσης Κύπρος και Ινδία-«Μια ιστορική και ουσιαστική εξέλιξη»
Φωνάζουν για την πρόσβαση στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου οι επαγγελματίες ψαράδες-Ο λόγος του προβλήματος
Ναρέντρα Μόντι: Εμπόριο, επενδύσεις και άλλοι τομείς… Σημαντική ώθηση στις σχέσεις Ινδίας-Κύπρου
Μιχάλης Δαμιανός: Εγγύηση για την βιωσιμότητα του ΓεΣΥ ο σφαιρικός του προϋπολογισμός-Δεν θα καταρρεύσει
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
High level φόρουμ και ώθηση στη δυναμική πορεία των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου-Ινδίας από Χριστοδουλίδη και Μόντι
Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της διμερούς ατζέντας με Μόντι-Οι προτάσεις στο τραπέζι για συνεργασία