powered by

Πρωτιά για τους αθλητές της ομάδας ICE POWER στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2025

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2025 ήταν μια πραγματική γιορτή αθλητισμού, αντοχής και ανθρώπινης δύναμης.

Με φόντο το υπέροχο παραλιακό τοπίο της Λεμεσού και ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες, οι δρομείς της Ice Power Team άφησαν το στίγμα τους, σημειώνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις και αποδεικνύοντας πως η σωστή προετοιμασία και η αποτελεσματική αποκατάσταση πάνε χέρι-χέρι με την επιτυχία.

1 (00000003)

Γιώργος Τοφή – Πρωταθλητής Παγκύπριου Μαραθωνίου

Ο Γιώργος Τοφή στέφθηκε νικητής στον Παγκύπριο Μαραθώνιο Ανδρών, τερματίζοντας πρώτος με τον εξαιρετικό χρόνο 2:27:50, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (2:26:02).

Με σταθερότητα και πειθαρχία, ο Γιώργος απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι από τους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους της Κύπρου.

2 (00000003)

Έλια Ιωάννου – Πρωταθλήτρια Παγκύπριου Μαραθωνίου Γυναικών

Η για άλλη μία φορά εντυπωσιακή Έλια Ιωάννου κυριάρχησε στις γυναίκες του Παγκύπριου Μαραθωνίου, τερματίζοντας πρώτη με χρόνο 2:54:42 και διαφορά 11 λεπτών από τη δεύτερη. Η επιτυχία της αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση της συνέπειας και της αφοσίωσης που τη διακρίνει.

3

Γιώργος Χαράκης – Τρίτη θέση στον Παγκύπριο Μαραθωνίου

Ο Γιώργιος Χαράκης, σημείωσε επίσης εξαιρετική εμφάνιση, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου με χρόνο 2:37:46. Η συνέπειά του και η σταθερά ανοδική του πορεία αποδεικνύουν ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς.

4

Ιωάννα Τσόκκου – Νέο Προσωπικό Ρεκόρ στον Μαραθώνιο

Με δυναμική παρουσία, η Ιωάννα Τσόκκου τερμάτισε με την 3η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις Κύπριες γυναίκες, με νέο προσωπικό ρεκόρ 03:12:15! Η σταθερή της βελτίωση αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά και τη σωστή προπονητική καθοδήγηση από τον συνεργάτη της Ice Power, Δημήτρη Τζεφαλή.

5

Αντωνία Στέλικου – Τρίτη θέση στον αγώνα των 5 χλμ.

Η Αντωνία Στέλικου για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε, κατακτώντας την 3η θέση στις γυναίκες στο αγώνισμα των 5 χλμ., πετυχαίνοντας sub20 χρόνο και επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση.

Και φυσικά, ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους δρομείς της Ice Power Team!

Περισσότεροι από 40 δρομείς της ομάδας μας συμμετείχαν σε όλες τις αποστάσεις του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού — από τα 5 χλμ. μέχρι τον μαραθώνιο — δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και γεμίζοντάς μας περηφάνια με τη δυναμική τους παρουσία.

Η προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά αποτελεί κομμάτι της συνολικής επιτυχίας μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! Μας κάνετε υπερήφανους!

Δίπλα στους δρομείς, στην επιτυχία και στην αποκατάσταση

Ως Official Recovery Sponsor του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2025, η Ice Power δεν στηρίζει μόνο με τα προϊόντα της, αλλά και με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο. Με την πολύτιμη υποστήριξη των φυσιοθεραπευτών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, όλοι οι δρομείς είχαν πρόσβαση σε επαγγελματική φροντίδα και άμεση αποκατάσταση μετά τον τερματισμό.

Οι επιτυχίες της ομάδας μας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όταν συνδυάζεις πάθος, προσπάθεια και την κατάλληλη αποθεραπεία, μπορείς να φτάσεις όσο ψηλά ονειρεύεσαι.

Καλή αποκατάσταση και καλή αποθεραπεία σε όλους!

Δειτε Επισης

Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων
Γεγονός το PadelPro Corporate Padel Tournament by IN Business-Πώς να δηλώσετε συμμετοχή