Irida Tower: Πωλείται ο εμπορικός πύργος 52 μέτρων στη Λάρνακα (photos)
InBusinessNews 07:30 - 24 Μαρτίου 2025

Προς πώληση διατίθεται το πολυώροφο Irida Tower, στη Λάρνακα, όπως ανακοίνωσε το CYREIT, στην γκάμα του οποίου βρίσκεται ένα χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων υψηλής ποιότηας
Το fund εναλλακτικών επενδύσεων, μέλος της Prodea Investments διαθέτει προς πώληση το εμβληματικό εμπορικό κτίριο ύψους 52 μέτρων.

Το Irida Tower είναι ένα από τα πιο γνωστά πολυώροφα κτίρια της Λάρνακας με εμπορική χρήση, το οποίο περιλαμβάνει γραφεία.


Πρόκειται για το δεύτερο ψηλότερο πολυώροφο κτίριο στη Λάρνακα ύψους 52 μέτρων και συγκαταλέγεται στα ψηλότερα πολυώροφα κτίρια της Κύπρου για εμπορική χρήση.
Αποτελείται, μεταξύ άλλων, από γραφειακές μονάδες με κρυφές μονάδες κλιματισμού, υπερυψωμένα δάπεδα για εύκολη και άνεση στους ενοίκους, με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας σε όλους τους χώρους.

Το ακίνητο είναι ένα μοντέρνο oval κτίριο 14 ορόφων με 253 ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης και έξι ανελκυστήρες και γραφεία κατασκευής του 2012, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους της Λάρνακας, πλήρως μισθωμένο από γνωστούς tenants.

Το high commercial κτίριο διαθέτει καλυμμένους χώρους 8,905 τ.μ. και είναι χτισμένο σε γη 2,634 τ.μ.