Powered by

Προανήγγειλε μείωση φορολογιών για τις κυπριακές επιχειρήσεις ο Χριστοδουλίδης-«Ειδήσεις και νέα προς την ορθή κατεύθυνση»

Ειδήσεις και νέα που είναι όπως είπε προς την ορθή κατεύθυνση, μειώνοντας τις φορολογίες, ειδικά για τις κυπριακές επιχειρήσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο πλαίσιο του Gala Dinner του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Με φόντο την παρουσίαση την Τετάρτη το μεσημέρι του προκαταρκτικού πλαισίου για τον φορολογικό μετασχηματισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως η κυβέρνηση μέσα και στο πλαίσιο ενίσχυσης των κυπριακών επιχειρήσεων και της ανταγωνιστικότητας τους, προχωρεί με τον φορολογικό μετασχηματισμό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε πως στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο θα παρουσιαστούν οι εισηγήσεις, «στις οποίες έχουμε καταλήξει μαζί με την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι εμπειρογνώμονες μας, που αποσκοπούν, επαναλαμβάνω, και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων».

«Είμαι σίγουρος», τόνισε, «ότι θα ακούσετε ειδήσεις και νέα που είναι προς την ορθή κατεύθυνση, μειώνοντας-διότι αυτή η Κυβέρνηση δεν είναι εδώ για να βάζει φορολογίες-τις φορολογίες, ειδικά για τις κυπριακές επιχειρήσεις».

Δειτε Επισης

Κυριάκος Κακουρής: Συζητήσεις με ΑΗΚ για δάνειο προς αναβάθμιση του δικτύου της-Η θέση ΕΤΕπ για GSI και τερματικό
ΑΤΑ, κατώτατος, συμβάσεις και απεργίες-Τα καυτά εργασιακά θέματα της χρονιάς που πέρασε και ο κομβικός ρόλος της ΟΕΒ
Scope Ratings: Σταθερές προοπτικές για κυπριακή οικονομία-Ευάλωτη στην κλιμάκωση παγκόσμιων εμπορικών εντάσεων
Σταύρος Σταύρου, Ευγένιος Ευγενίου και Βαλεντίνος Πολυκάρπου...Μόνο θετικά από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Μικρή άνοδος την Παρασκευή στο ΧΑΚ
Συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος-Περιορίστηκε στα €6 εκατ. το δ'΄τρίμηνο του 2024
Από διαφορετικές αφετηρίες για την ΑΤΑ-«Ο θεσμός είναι αναχρονιστικός και χρήζει βελτίωσης ή αντικατάστασης»
Μισθολογικές αυξήσεις και βελτίωση ωφελημάτων διεκδικούν οι ωρομίσθιοι-Το μήνυμα προς την Κυβέρνηση
Υλοποιούνται με επικαιροποιημένους στόχους μέτρα για πράσινη κινητικότητα-Η διαβεβαίωση του Υπουργείου Μεταφορών
Οι κατώτατοι μισθοί στην Ε.Ε.-Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος