Powered by

La Petite Maison και Acqua di Parma γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ξεχωριστή συνεργασία

Ο διάσημος όμιλος εστιατορίων εμπνευσμένος από τη Γαλλική Ριβιέρα, La Petite Maison (LPM), και ο εμβληματικός ιταλικός οίκος αρωμάτων, Acqua di Parma, ένωσαν την καρδιά και την ψυχή της Μεσογείου με μια ειδική συνεργασία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα αναζωπυρώσει τις αισθήσεις. Σε συνδυασμό με το λανσάρισμα του νέου αρώματος Colonia Il Profumo της Acqua di Parma και συμπίπτοντας με την έναρξη του

Fête du Citron στη γαλλική πόλη Μεντόν, η La Petite Maison δημιούργησε ένα εξειδικευμένο συνδυασμό επιδόρπιων και κοκτέιλ εμπνευσμένο από τις μοναδικές αρωματικές νότες του αρώματος και τις ζωντανές γεύσεις της Ριβιέρας, το οποίο θα σερβίρεται σε όλα τα εστιατόρια του LPM παγκοσμίως από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

Η συνεργασία ενώνει τη ρομαντική ουσία της γαλλικής και της ιταλικής Ριβιέρας, αντλώντας έμπνευση από το κοινό σύμβολο των εσπεριδοειδών που γιορτάζεται κατά τη διάρκεια της Fête du Citron - της γιορτής λεμονιού της Μεντόν, της πιο ζεστής πόλης της Νότιας Γαλλίας, όπου βρίσκονται οι ρίζες του LPM. Ξεκινώντας από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου, η Fête du Citron γιορτάζει το τέλος του χειμώνα και την έναρξη της εποχής των εσπεριδοειδών - εμβληματική της διαχρονικής μαγείας της μεσογειακής άνοιξης, η οποία εκφράζει την ταυτότητα και των δύο εμπορικών σημάτων.

Η Tarte Tropézienne à la Bergamote (Τάρτα με περγαμόντο και μαρμελάδα γκρέιπφρουτ), που αναπτύχθηκε από τον παγκόσμιο σεφ ζαχαροπλαστικής του La Petite Maison, Benjamin, είναι μια εκδοχή εσπεριδοειδών στην τυπική Tarte Tropezienne, μια από τις πιο αγαπημένες γλυκές λιχουδιές της Γαλλικής Ριβιέρας. Φτιαγμένη με ένα ελαφρύ, εμπλουτισμένο με λεμόνι τσουρέκι με κρέμα περγαμόντου και μαρμελάδα γκρέιπφρουτ, οι φρέσκες και κομψές γεύσεις αντιπροσωπεύουν τις εκλεπτυσμένες νότες του αρώματος Colonia Il Profumo της Acqua di Parma, σερβιρισμένες όμορφα πάνω στα υπογεγραμμένα επιτραπέζια σκεύη της Acqua di Parma - και καλύτερα να τις μοιράζονται δύο άτομα. Το επιδόρπιο συμπληρώνει το κοκτέιλ Vibrante, το οποίο αναπτύχθηκε από τον Διευθυντή Ποτών του Ομίλου La Petite Maison, Tibor Krascsenics, ένα πικάντικο, αρωματικό και φρουτώδες παρασκεύασμα από βότκα Ketel One, σαμπάνια, περγαμόντο, λεμόνι, βανίλια Μαδαγασκάρης και μια ιδέα σανταλόξυλου, με μια μη αλκοολούχα έκδοση επίσης διαθέσιμη. Κάθε επισκέπτης που θα παραγγείλει τα περιορισμένης έκδοσης προϊόντα του μενού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα λάβει επίσης ένα δείγμα του Colonia Il Profumo frag της Acqua di Parma και ένα μίνι κερί Luce di Colonia.

Το νέο Colonia Il Profumo είναι μια σύγχρονη και ενισχυμένη ερμηνεία του πρώτου αρώματος της Acqua di Parma, του Colonia, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 1916, και αποτυπώνει την ηλιόλουστη ζωντάνια των ιταλικών ακτών με ζωηρές νότες περγαμόντου, γκρέιπφρουτ, πορτοκαλιού και πετιγκρέιν, που αναδεικνύονται με την προσθήκη υλάνγκ-υλάνγκ, δημιουργώντας μια πολυεπίπεδη αρωματική εμπειρία. Οι γεύσεις του επιδόρπιου και του κοκτέιλ κατά παραγγελία του LPM παντρεύονται τέλεια με τις γήινες, εσπεριδοειδείς νότες του αρώματος, προσκαλώντας τους επισκέπτες να αναπολήσουν ονειρεμένες διακοπές στις μεσογειακές ακτές.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν το χαρακτηριστικό μενού του La Petite Maison, εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα, το οποίο εδώ και καιρό έχει γοητεύσει τις καρδιές τόσο των τακτικών πελατών όσο και των νέων προσώπων, με έμφαση στα υψηλής ποιότητας εποχιακά υλικά που εξερευνούν τη χαρά της γαλλο-μεσογειακής κουζίνας. Στα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι οι ζεστές γαρίδες με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και τα σαλιγκάρια με βούτυρο σκόρδου και μαϊντανό, το αλατισμένο λαβράκι με αγκινάρες και ντομάτες και τα μαριναρισμένα αρνίσια κοψίδια με χαβιάρι ελιάς και μελιτζάνας και κουκουνάρια, καθώς και το αγαπημένο επιδόρπιο Crème Brûlée βανίλιας.

Ο κατάλογος κρασιών του LPM προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα κρασιών παγκόσμιας φήμης, με το LPM να είναι παγκόσμιος ηγέτης στα ροζέ.

Δειτε Επισης

Στο 86,606% η άμεση συμμετοχή της E.V.H. Investments στη Salamis Tours
Παγκόσμια διάκριση για την Constantinou Bros Hotels-«Καλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα» στα Globe Travel Awards 2025
La Petite Maison και Acqua di Parma γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ξεχωριστή συνεργασία
Η δημόσια πρόταση για εξαγορά του «Ρόδον» από τον Balram Chainrai-Στα €3 ανά μετοχή το χρηματικό αντίτιμο
New Helvetia: Επαναλειτουργεί φέτος μετά από ριζική ανακαίνιση το ιστορικό ξενοδοχείο των Πλατρών
Στο 86,592% η συμμετοχή της E.V.H. Investments στη Salamis Tours
ACANE: Η νέα γευστική εμπειρία της Λεμεσού-Το «αδερφάκι» του Dionysous Mansion με γεύσεις από Λατινική Αμερική
Balram Chainrai: Στο 35,35% ανήλθε η συμμετοχή του στο «Ρόδον»
ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η περαιτέρω εδραίωση της ψηφιακής παρουσίας-Επένδυση €195.000
E.V.H. Investments: Στο 86,573% ανέβασε τη συμμετοχή της στη Salamis Tours