Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank

Δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων καθώς και άλλα οικιστικά ακίνητα και αγροτικά τεμάχια διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Λευκωσία, Πάφο και Αμμόχωστο.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

astrobank27092024_1

Πολυτελές Οικιστικό Κτίριο Εννέα Διαμερισμάτων Πάφος, τιμή κατόπιν επικοινωνίας, Κωδικός Ακινήτου: PIR308

Οικιστικό πολυτελές κτίριο βρίσκεται στην Κάτω Πάφο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και αποτελείται από εννέα διαμερίσματα. Το κτίριο έχει εξαιρετική θέα στην θάλασσα αφού βρίσκεται στην 1η γραμμή. Χαρακτηριστικά Κτιρίου: Χώρος υποδοχής, Γυμναστήριο/ Σάουνα, πισίνα, Σύστημα παρακολούθησης, Κήπος, Ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης, Θυροτηλέφωνο. Χαρακτηριστικά διαμερίσματων: Κεντρικό σύστημα κλιματισμού, Υποδαπέδια θέρμανση, Μονωτικά παραθύρια, Αυτοματισμοί, Ιταλικές κουζίνες, Σύστημα συναγερμού, Φωτισμός LED.

astrobank27092024_2

Ημιανεξάρτητη οικία 139 τ.μ, Λακατάμια, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR727, Ενδεικτική τιμή: €189.000

Ημιανέξαρτητη οικία 139 τ.μ., 2 υπνοδωματίων επί της οδού No. 7A Αλκιδάμαντος στην Λακατάμια. Το ακίνητο είναι μέρος οικιστικής ανάπτυξης 10 ημιανεξάρτητων μονάδων (maisonette type). Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, wc, ενώ ο όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια. Επιπλέον υπάρχει σοφίτα 44 τ.μ. Εξωτερικά υπάρχουν βεράντες και χώρος στάθμευσης. Η οικοδομή ανεγέρθηκε το 2008. Εσωτερικός χώρος: 95 τ.μ., καλυμμένη βεράντα: 13 τ.μ., ακάλυπτη βεράντα 38 τ.μ., σοφίτα 44 τ.μ., δύο υπνοδωμάτια, χώρος στάθμευσης, αποθήκη, κλιματιστικά, κεντρική θέρμανση.

astrobank27092024_3

Οικιστικό κτίριο 14 διαμερισμάτων Παραλίμνι, Αμμόχωστος, Κωδικός Ακινήτου: PIR 717, Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Αγίου Παντελεήμονα, περίπου 750μ από το κέντρο του δήμου. Είναι διώροφο οικιστικό κτίριο αποτελούμενο από 14 διαμερίσματα, 15 χώρους στάθμευσης και κατασκευάστηκε το 2005.

astrobank27092024_4

Αγροτικό χωράφι 12,576 τ.μ. Κάτω Δευτερά, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR333, Ενδεικτική τιμή: €107.100

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Κάτω Δευτεράς, περί τα 1,5 χλμ βορειοδυτικά της συμβολής του δρόμου Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς με τον υπεραστικό Λευκωσίας - Παλαιχωρίου. Έχει σχήμα ορθογώνιο με ανώμαλη ελαφρώς επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

astrobank27092024_5

Οικιστικό Χωράφι 8,362 τ.μ. Πέγεια, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR144, Ενδεικτική τιμή: €571.200

Το ακίνητο βρίσκεται σε ύψωμα στον δήμο Πέγειας. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια με θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Η ευρύτερη περιοχή είναι οικιστική με μέσου επιπέδου κατοικίες και δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως ακόμα. Έχει καλή προσβασιμότητα τόσο προς το κέντρο του Δήμου όσο και τις υπόλοιπες περιοχές της Πάφου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

astrobank27092024_6

Οικιστικό χωράφι 11,281 τ.μ. Λιοπέτρι, Αμμόχωστος, Κωδικός Ακινήτου: PIR243, €367.500

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Λιοπετρίου στην επαρχία Αμμοχώστου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και βρίσκεται σε απόσταση 240μ νότια του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας– Λάρνακας. Το ακίνητο είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

astrobank27092024_7

Οικιστικό Οικόπεδο 718 τ.μ. Πέγεια, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR122, Ενδεικτική τιμή: €135.500

Το οικόπεδο εφάπτεται επί της οδού Βρυσουδιών, έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα με πρόσοψη 42μ περίπου και με μερική θέα προς την θάλασσα. Το οικόπεδο έχει απότομη κλίση προς τα νοτιοανατολικά. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

astrobank27092024_8

Οικιστικό χωράφι 2,705, Παλιομέτοχο, Λευκωσία, Κωδικός ακινήτου: PIR465, Ενδεικτική τιμή: €161.700

Το ακίνητο εμπίπτει εντός της κοινότητας Παλιομετόχου περίπου 30μ από την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου. Έχει τετράγωνο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

Δειτε Επισης

Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»
Η συμφωνία Κύπρου και Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση-Ρητή αναφορά για πρόθεση μετοχικής συμμετοχής της Κ.Δ.
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο
Τρέχουν και δεν φτάνουν για κατάργηση μηδενικού ΦΠΑ οι υπεραγορές-«Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού»
Γιώργος Τοφινής: Η επιτυχημένη πορεία του NissiBlu Beach Resort και τα σχέδια για περισσότερα ξενοδοχεία