Powered by

Eπίσπευση διαδικασιών για θέματα στον ΕΟΑ Λεμεσού αποφασίστηκε κατά την επίσκεψη Βαφεάδη

Αποφάσεις για επίσπευση διαδικασιών για θέματα που προκύπτουν στον ΕΟΑ Λεμεσού, λήφθηκαν σε σημερινή σύσκεψη στον Οργανισμό, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΑ Λεμεσού, ο Υπουργός και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, παρακάθησαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λεμεσού Γιάννη Τσουλόφτα, τον προσωρινό Γενικό Διευθυντή Σωκράτη Μεταξά και άλλα Διευθυντικά Στελέχη του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού, προστίθεται, ενημέρωσε τον Υπουργό για διάφορα θέματα που εμπίπτουν στο πεδίο δραστηριοτήτων του Υπουργείου και λήφθηκαν αποφάσεις για επιτάχυνση έργων και επίσπευση διαδικασιών με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες.

Σύμφωνα εξάλλου με δεύτερη ανακοίνωση του Οργανισμού, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού και με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Παραμύθας, Ανδρέα Ανδρέου και τον Επαρχιακό Μηχανικό του ΤΑΥ, Δημήτρη Ανδρονίκου.

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την υδροδότηση της Παραμύθας και λήφθηκαν αποφάσεις τόσο για βραχυπρόθεσμες όσον και για μεσοπρόθεσμες ενέργειες με στόχο την βελτίωση των υδρευτικών δεδομένων της κοινότητας.

Δειτε Επισης

Άνοδο κατέγραψε το ΧΑΚ τη Δευτέρα
Στηρίζουν όλοι, αλλά στήνουν πόδι για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων οι δικηγόροι-Το πακέτο νομοσχεδίων
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Στα 55.490 άτομα η απασχόληση στην Κυβέρνηση τον Απρίλιο
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Αναβαθμισμένες αγρομετεωρολογικές υπηρεσίες στη διάθεση των παραγωγών
Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους