Powered by

Eπίσπευση διαδικασιών για θέματα στον ΕΟΑ Λεμεσού αποφασίστηκε κατά την επίσκεψη Βαφεάδη

Αποφάσεις για επίσπευση διαδικασιών για θέματα που προκύπτουν στον ΕΟΑ Λεμεσού, λήφθηκαν σε σημερινή σύσκεψη στον Οργανισμό, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΑ Λεμεσού, ο Υπουργός και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, παρακάθησαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λεμεσού Γιάννη Τσουλόφτα, τον προσωρινό Γενικό Διευθυντή Σωκράτη Μεταξά και άλλα Διευθυντικά Στελέχη του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού, προστίθεται, ενημέρωσε τον Υπουργό για διάφορα θέματα που εμπίπτουν στο πεδίο δραστηριοτήτων του Υπουργείου και λήφθηκαν αποφάσεις για επιτάχυνση έργων και επίσπευση διαδικασιών με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες.

Σύμφωνα εξάλλου με δεύτερη ανακοίνωση του Οργανισμού, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού και με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Παραμύθας, Ανδρέα Ανδρέου και τον Επαρχιακό Μηχανικό του ΤΑΥ, Δημήτρη Ανδρονίκου.

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την υδροδότηση της Παραμύθας και λήφθηκαν αποφάσεις τόσο για βραχυπρόθεσμες όσον και για μεσοπρόθεσμες ενέργειες με στόχο την βελτίωση των υδρευτικών δεδομένων της κοινότητας.

Δειτε Επισης

Άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό στην ΚΤΚ για οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων το Γενικό Λογιστήριο
Σχέδιο οικονομικής στήριξης από Υπ. Εργασίας για εργαζόμενους που πλήττονται άμεσα από τις καταστροφές
Κέρδη κατέγραψε την Πέμπτη το ΧΑΚ
Μάκης Κεραυνός: Αρωγός η κυβέρνηση σε όλους τους πυρόπληκτους-Κάλυψη άμεσων αναγκών και αποκατάσταση ζημιών
Απαραίτητη η καταχώριση ΑΦΤ εργοδοτουμένων για δήλωση παρακράτησης φόρου εργοδότη
Πλήρης αποκατάσταση των ζημίων των περιουσιών των πληγέντων από το κράτος-Τα πρώτα τρία μέτρα της Κυβέρνησης
Στο πόδι για την πυρκαγιά και ο επιχειρηματικός κόσμος-Παροχή βοήθειας σε πληγέντες και επιχειρούντες
Αρχίζει η καταγραφή των ζημιών από την πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στοιχεία επικοινωνίας
Αναβάλλεται η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την ΑΤΑ λόγω της πυρκαγιάς στη Λεμεσό
Φ. Ρουσουνίδης: Δημιουργική η προσέγγιση των εργοδοτών στη διαδικασία για την ΑΤΑ-Έστω και αμυδρή ελπίδα για λύση