ECOMMBX Legends Award: Στα χέρια των φιλάθλων η ανάδειξη των θρύλων του κυπριακού μπάσκετ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), ως ο ανώτατος φορέας του αθλήματος στην Κύπρο, με χαρά ανακοινώνει την πραγματοποίηση της Ετήσιας Τελετής Βραβεύσεων για το 2024, η οποία θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Η φετινή τελετή ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω της εισαγωγής ενός νέου, εξαιρετικά τιμητικού βραβείου: του ECOMMBX Legends Award. Πρόκειται για ένα βραβείο που θα απονεμηθεί σε δύο παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, έναν άντρα και μία γυναίκα, οι οποίοι έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στο κυπριακό μπάσκετ.

Η δημιουργία του ECOMMBX Legends Award αποτελεί καρπό της στρατηγικής συνεργασίας της ΚΟΚ με την ECOMMBX και αντανακλά την προσήλωση στην αναγνώριση των θρύλων του αθλήματος, που συνέβαλαν καθοριστικά στην ιστορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Η καινοτομία που φέρνει το ECOMMBX Legends Award είναι η ενεργή συμμετοχή των φιλάθλων στη διαδικασία επιλογής των βραβευμένων. Για πρώτη φορά, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να προτείνουν και να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες, μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, την οποία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/LNxFqXNFkZ2FCsB56

Η ΚΟΚ προσκαλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο να συμμετάσχουν ενεργά στην ψηφοφορία και να στηρίξουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που σημάδεψαν με την παρουσία τους τα κυπριακά γήπεδα. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο καλαθοσφαιριστής και η καλαθοσφαιρίστρια με τους περισσότερους ψήφους θα τιμηθούν με το ECOMMBX Legends Award κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμβάλετε στην επιλογή των θρύλων του κυπριακού μπάσκετ και να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής του αθλήματος!

Δειτε Επισης

Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και Europa UOMO Κύπρου στην μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη
Τίτλοι ιδιοκτησίας έναντι καθορισμένου χρηματικού αντιτίμου-Πράσινο Υπουργικού στο σχέδιο πολεοδομικής αμνηστίας
Το νέο Δ.Σ. της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού-Στην προεδρία ο Κωνσταντίνος Φελλάς
Μ. Ζαχαριάδης: Αναμένεται πτώση καταθετικών επιτοκίων, σταθεροποίηση δανειστικών-Οι εκτιμήσεις του Καθ. Οικονομικών
Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Νέα σχολική χρονιά για το Πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»
Το φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)» του ΟΝΕΚ επιστρέφει για 8η χρονιά
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
pr: partners: Υποδέχθηκε τη νέα σεζόν με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης
ΙδΕΚ: Χρηματοδότηση επτά επιχειρήσεων στο πλαίσιο του «DISRUPT»-Στα 23 εκατ. το συνολικό της ύψος
Μειώνει το επιτόκιο κατά 0.60% η Τράπεζα Κύπρου-Απόφαση με σημαντική θετική επίδραση στους πελάτες της