Η Energame ενισχύει την κοινωνική της επιρροή ενώνοντας δυνάμεις με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Η Energame και ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός-Παράρτημα Λεμεσού ξεκίνησαν μια συνεργασία για να δημιουργήσουν θετική αλλαγή. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη δέσμευσή τους στην τοπική κοινότητα, προωθώντας τις αιμοδοσίες και ενθαρρύνοντας τον εταιρικό εθελοντισμό. Οι εργαζόμενοι της Energame συμβάλλουν ενεργά σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, αφιερώνοντας τον χρόνο και τις δεξιότητές τους. Αυτή η εμπλοκή ενισχύει το αίσθημα του ανήκειν, αυξάνει το ηθικό των εργαζομένων και ενδυναμώνει την εταιρική κουλτούρα.

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κυρία Ολίβια Παπαδάκη δήλωσε: «Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στην Energame για τη γενναιόδωρη δωρεά τη­­­ς προς τα ανθρωπιστικά μας προγράμματα. Η υποστήριξή τους θα ενισχύσει σημαντικά την ικανότητά μας να παρέχουμε βασικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν θετικά στην κοινότητά μας».

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Energame σχολίασε: «Ο εταιρικός εθελοντισμός και η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι βαθιά ριζωμένα στις στρατηγικές της εταιρείας μας. Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο ανθρώπινης κοινωνίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό και να κάνουμε μια ουσιαστική διαφορά στην κοινότητά μας».

Στο παρελθόν, οι εργαζόμενοι της Energame έχουν υποστηρίξει τον Ερυθρό Σταυρό μέσω δωρεών προϊόντων πρώτης ανάγκης και μέσω εταιρικού εθελοντισμού. Με την ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας, η Energame στοχεύει να προσφέρει ουσιαστικότερη συμβολή στην τοπική κοινότητα. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί μια αιμοδοσία που θα είναι ανοιχτή στο κοινό, καθώς και ενισχυμένες πρωτοβουλίες συσκευασίας τροφίμων και προμηθειών από τους εργαζόμενους της Energame για άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Από το 2012, το Παράρτημα Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού στεγάζεται στις δικές του εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην οδό Αγίας Φυλαξέως 119, από όπου μπορεί να λειτουργεί πιο αποδοτικά για να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών μας που επισκέπτονται τα γραφεία σε καθημερινή βάση. Προσφέρονται τρόφιμα, ρούχα και υποδήματα, παιδικές τροφές, παιχνίδια, και πάνω απ’ όλα, η τόσο αναγκαία ηθική υποστήριξη και αγάπη.

Δειτε Επισης

Salamis Tours: Η αυξημένη κερδοφορία, το αβέβαιο διεθνές περιβάλλον και οι θετικές προοπτικές για το 2024
Ασφαλιστική βιομηχανία: Τα μερίδια αγοράς σε γενικό κλάδο και κλάδο ζωής-Σε σταθερά ανοδική πορεία ο τομέας
Το ανανεωμένο σεμινάριο της GrantXpert επιστρέφει τον Οκτώβριο (video)
Beat the Bug: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αντιμικροβιακή αντοχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Οι προτάσεις του ΙΜΟ για την απανθρακοποίηση-Το κόστος για την ελληνική ναυτιλία
Η Action Global Communications επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία
Μεγάλη επιτυχία για το Executive Education Programme του University of Cambridge «Negotiations Lab» σε συνεργασία με το CIM
European Researcher’s Night: Μια μοναδική εμπειρία έρευνας και καινοτομίας για χιλιάδες επισκέπτες
Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών