Η Ελληνική Τράπεζα σε πάει Παρίσι για να… «ζήσεις πολλά περισσότερα»

Ένα αξέχαστο τριήμερο στο Παρίσι θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ένας τυχερός κάτοχος καρτών Mastercard Business, Platinum και World Elite της Ελληνικής Τράπεζας.

Ο τυχερός, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μαζί με ένα άτομο της επιλογής του, ένα τριήμερο για δύο (2) άτομα στο Παρίσι, με προσωπική ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ και δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο Jules Verne, βραβευμένο με 2 αστέρια MICHELIN.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Mastercard Business, Platinum και World Elite της Ελληνικής Τράπεζας, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους για αγορές κατά την περίοδο 1 Ιούλιου 2024 έως 20 Ιουλίου 2024.

paris 2

Το ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει ταξιδιωτικά εισιτήρια για 2 άτομα, Λάρνακα-Παρίσι με επιστροφή, διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις (26-29 Δεκεμβρίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα σε 5* ξενοδοχείο, δωρεάν θεραπεία spa για 2 άτομα στο ξενοδοχείο, προσωπική ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ με δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο Jules Verne, βραβευμένο με δύο αστέρια από το MICHELIN Guide (στις 27 Δεκεμβρίου) και €300 μετρητά σε μορφή κατάθεσης στην κάρτα του νικητή για κάλυψη των μεταφορικών εξόδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους Mastercard Business, Platinum ή World Elite κάρτα και να επωφεληθούν δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο, για νέες πιστωτικές κάρτες που θα εκδοθούν μέχρι 31 Ιουλίου 2024.

Οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρουν για ακόμα μια φορά στους κατόχους τους την ευκαιρία να ζήσουν κάτι ανεκτίμητο.

Δειτε Επισης

Απέρριψε έφεση εγγυητών σε δάνειο στη Λαϊκή Τράπεζα το Ανώτατο Δικαστήριο-Το σκεπτικό της απόφασης
Καζιμίρ (ΕΚΤ): Μην έχετε δεδομένες τις δύο μειώσεις επιτοκίων φέτος
Τράπεζα Κύπρου: Εφαρμόζει πρώτη τις άμεσες μεταφορές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο
Μαχλούφ (ΕΚΤ): Δεν βιαζόμαστε για μια νέα μείωση στα επιτόκια
Στη συνεδρία της ΕΚΤ τον Σεπτέμβριο η προσοχή επενδυτών και αποταμιευτών για μείωση επιτοκίων
Ν. Ποταμάρης: Επιτακτική ανάγκη η επαγγελματική ανάπτυξη στον πολύπλοκο κόσμο των επενδύσεων
Βιλερουά-ΕΚΤ: Εύλογες οι προσδοκίες για μείωση επιτοκίων
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν δεσμευόμαστε εκ των προτέρων για μια συγκεκριμένη διαδρομή στα επιτόκια
Οι κάρτες VISA της Τράπεζας Κύπρου ταξιδεύουν 4 τυχερούς στους Ολυμπιακούς του Παρισιού
Ετοιμάζεται να βάλει το αποτύπωμα της στην Ελληνική η Eurobank-Εις Σεπτέμβριο τα σπουδαία