POW! The Shop: Επέκταση στην Πάφο-Άνοιξε στο Kings Avenue Mall (photos)

Τη δυναμική του επέκταση συνεχίζει το POW!The Shop, ανοίγοντας νέο κατάστημα στην Πάφο.

Πρόκειται για το έβδομο κατάστημα της αλυσίδας παγκύπρια και το πρώτο στην Πάφο, το οποίο λειτούργησε προσφάτως στο Kings Avenue Mall.

powpaphos9 (Copy)

Οι επισκέπτες στο νέο κατάστημα εντός του εμπορικού κέντρου θα έχουν πρόσβαση σε προϊόντα από διάφορες αυθεντικές συλλογές της σύγχρονης πολιτιστικής κουλτούρας.

powpafos5

powpafospowpafos6

powpaphos8 (Copy)

powpaphos7 (Copy)

Από ραβδιά του κόσμου του Χάρι Πότερ, μέχρι αγαλματίδια ηρώων άνιμε, συλλεκτικές φιγούρες των πρωταγωνιστών της Marvel και της DC, Funko Pop ηρώων της Disney, αλλά και λιχουδιές από την αμερικανική και ιαπωνική αγορά.

powpafos4

powpafos7

Το δίκτυο των POW! The Shop στην Κύπρο, δεν αποτελεί απλά ένα ακόμη κατάστημα, αλλά και φυσικό περιβάλλον για κάθε συλλέκτη ή απλό θαυμαστή της ποπ κουλτούρας. Κατάφερε να σπάσει τα ταμπού, αμφισβητώντας άμεσα την ιδέα ότι κάποια προϊόντα θεωρούνται παιδικά.

Η αλυσίδα καταστημάτων καλεί τους επισκέπες της να απελευθερωθούν τα από τη ρετσινιά του «παιδικού» και να ξεναγηθούν στον κόσμο της διεθνούς ψυχαγωγίας.

Όπως έχει πει άλλωστε και ο C.S. Lewis, «Όταν έγινα ενήλικας έβαλα στην άκρη πολλά παιδικά πράγματα, ανάμεσά τους και ο φόβος της παιδικότητας και η ανάγκη να φαίνομαι πολύ ενήλικας».

Το POW! The Shop έκανε την εμφάνισή του στο κυπριακό κοινό τον Φεβρουάριο του 2016 στο κέντρο της Λευκωσίας, για να καλύψει μια ανάγκη της αγοράς που παραλειπόταν.

Οι πελάτες του καταστήματος (στην οδό Λήδρας) είχαν για πρώτη φορά πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που μέχρι τότε έβρισκαν αποσπασματικά και διάσπαρτα σε όλο το νησί. Είχαν πλέον συγκεντρωμένες μπροστά τους φιγούρες, διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά και συλλεκτικά, από τον κόσμο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της μουσικής, των βιντεοπαιχνιδιών και των κόμικ.

Η πρώτη επαφή με το κυπριακό κοινό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και αυτό άνοιξε το δρόμο για την επέκταση και ανάπτυξη του POW! The Shop, το οποίο απαριθμεί πλέον επτά καταστήματα.

Το POW! είναι μοναδικό στο είδος του εμπορικό κατάστημα με εξειδίκευση στον λαμπερό κόσμο της πολιτιστικής κουλτούρας, γνωστής και ως pop-culture.

powpaphos6 (Copy)

powpaphos5 (Copy)

Στην γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συλλεκτικές φιγούρες, αγαλματίδια, κοσμήματα, είδη ρουχισμού, επιτραπέζια παιχνίδια, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια και βιντεοκονσόλες.

powpaphos10 (Copy)

Υπενθυμίζεται ότι τέλος Μαρτίου προηγήθηκε το άνοιγμα καταστήματος στη λεωφόρο Ευαγόρου, πλησίον της Πλατείας Ελευθερίας, στη Λευκωσία, με την αλυσίδα να ενδυναμώνει την παρουσία της στην πρωτεύουσα με τρίτο κατάστημα.

Δειτε Επισης

Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ολική αποκατάσταση της ψευδοροφής και κανονικά το Superhome Center DIY στην Πάφο
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις για Visa Waiver Program των ΗΠΑ-«Είμαστε πάρα πολύ κοντά»
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων
Oι χρυσοί νικητές των Carob Awards 2024
Προς πλήρωση η θέση του CFO της Cyta-Ποιος φέρεται να την αναλαμβάνει