PwC Κύπρου: Ξεκινά και φέτος η τετραήμερη εργασία

Κλειστά θα είναι σήμερα τα γραφεία της PwC Κύπρου, όπως και κάθε Παρασκευή για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Ο οργανισμός εφαρμόζει και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την τετραήμερη εργασία, επεκτείνοντας κατά μία μέρα τον ελεύθερο χρόνο των εργαζομένων του, κατά τους κύριους καλοκαιρινούς μήνες.

Το πρωτοποριακό εγχείρημα της τετραήμερης εργασίας πέτυχε κατά τις δύο προηγούμενες χρονιές και ο οργανισμός το εφαρμόζει και φέτος αφού τα αποτελέσματα είναι θετικά τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την παραγωγικότητα του ίδιου του οργανισμού.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει και μέσα από έρευνα που διεξήγαγε κατά τις προηγούμενες χρονιές η PwC Κύπρου, στην οποία εργαζόμενοι και διευθυντικά στελέχη απάντησαν πως κατάφεραν να υλοποιήσουν το ίδιο όγκο εργασίας όπως και κατά την πενθήμερη εργασία, ενώ η παραγωγικότητα αυξήθηκε και το ηθικό και η ευεξία των ατόμων βελτιώθηκαν.

«Η καινοτομία της τετραήμερης εργασίας τα τελευταία χρόνια, έχει ενισχύσει σημαντικά το ευέλικτο και υβριδικό μοντέλο εργασίας αλλά και τη γενικότερη ανθρωποκεντρική στρατηγική που διέπει τον τρόπο λειτουργίας της PwC Κύπρου», δήλωσε στο InBusinessNews η Άννα Λοΐζου, Συνέταιρος, Επικεφαλής τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού στον οργανισμό.

«Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές ανάγκες όλων μας διαφοροποιούνται και εξελίσσονται διαρκώς, αναζητούμε διαρκώς τρόπους να καινοτομούμε, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τους ίδιους τους ανθρώπους μας», επισήμανε.

Δειτε Επισης

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΔΥΝΑΤΟΣ. Ένας άνθρωπος απέναντι σε 250 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας»
Επιτακτική ανάγκη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον χώρο της υγείας-Η διαβεβαίωση Μιχάλη Δαμιανού
Ρίχνουν μαύρο την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο ΡΙΚ-Στον αέρα και η προβολή του τελικού του Euro
Wolt: Χαιρετίζει την συλλογική σύμβαση στον κλάδο διαχείρισης στόλου
ΕΤΕΚ: Νέα εποχή με την έναρξη της λειτουργίας των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Συλλογική σύμβαση για πρώτη φορά στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Καλύπτει 3.000 εργαζόμενους
Κάνει rebranding o Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας-Γιατί αλλάζει ονομασία
ΚΕΒΕ: «Γε’ νέο Επιχειρείν 2024»-Έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων
Οι αρμόδιοι φορείς ενημέρωσαν και ενημερώθηκαν: Η Ευρώπη αλλάζει τις ζωές μας
Μέλος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Πανεπιστημίων EMERGE το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος