Τα παγωτά PAPAFiLiPOU λανσάρουν στην αγορά τα νέα παγωτά Protein σε τρεις επιλογές

Η κατανόηση των αναγκών της αγοράς, η ανάλυση της συμπεριφοράς του καταναλωτή στο εκάστοτε περιβάλλον και ο σχεδιασμός νέων, καινοτόμων προϊόντων, παραμένουν αναλλοίωτες προτεραιότητες στη διαχρονική εξέλιξη των Παγωτών PAPAFiLiPOU και τη συνεχιζόμενη παρουσία τους στην αγορά, με μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη γκάμα παγωτών.

Πρόκειται για ένα αμιγώς Κυπριακό, διαχρονικό και αγαπημένο brand, το οποίο αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών στοχεύοντας να τις ικανοποιήσει, πάντα στα πρότυπα της κορυφαίας ποιότητάς του και της παράδοσής του. Στην 60χρονη πορεία του, τολμά να πειραματίζεται και να εξελίσσεται, λαμβάνοντας υπόψη και ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Αυτή την περίοδο, βρίσκονται και πάλι στην επικαιρότητα της Βιομηχανίας του Παγωτού, παρουσιάζοντας μέσω της νέας καλοκαιρινής καμπάνιας τους με την ονομασία «Νέα Παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση!», τη νέα σειρά πρωτεϊνούχων παγωτών, σε τρεις μορφές.

Οι προτροπές των ειδικών, στην έντονη και απαιτητική εποχή που ζούμε, αναφέρουν ότι η γυμναστική μεταμορφώνει θετικά τη ζωή μας και η καλή φυσική κατάσταση, αλλά και η θετική εικόνα του σώματος μας βοηθούν, μεταξύ άλλων, στην αυτοπεποίθηση και τη ψυχική μας υγεία.

Σήμερα, που οι άνθρωποι αθλούνται και προπονούνται, υπάρχει παράλληλα και η διεθνής αυξημένη ζήτηση αλλά και η ανάγκη, για παραγωγή ειδικών προϊόντων με πρωτεΐνη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης γιατί και στην γυμναστική, η ενέργεια σε συνδυασμό με τη γεύση και την απόλαυση είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας. Για αυτό το λόγο στην Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης των Παγωτών PAPAFiLiPOU, αποφάσισαν να στηρίξουν και να εμψυχώσουν τις αθλητικές επιδόσεις μας, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά παγωτών Πρωτεΐνης.

Πρόκειται για μια νέα καινοτόμα κατηγορία παγωτών ΚΕΤΟ, τα οποία είναι τα μοναδικά στην Κυπριακή αγορά, ίσως και στην Ευρώπη, που πληρούν 100% τις προδιαγραφές για αυτή την κατηγορία. Παρασκευάζονται από φρέσκο Κυπριακό γάλα χωρίς προσθήκη ζάχαρης και περιέχουν κατά μέσο όρο 5,5% φυσικά σάκχαρα (συνήθως τα παγωτά ΚΕΤΟ περιέχουν έως 8% φυσικά σάκχαρα). Αποτελούν πηγή φυτικών ινών, περιέχουν μίνιμουμ 9% πρωτεΐνες (συνήθως τα πρωτεϊνούχα παγωτά παγκόσμια περιέχουν 5% έως 7,5% πρωτεΐνες), είναι κρεμώδη, αγνά και πλούσια σε γεύση.

Τα νέα πρωτεϊνούχα παγωτά βασίζονται στη δίαιτα ΚΕΤΟ, μια διατροφή πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες, πλούσια σε καλά λιπαρά και πρωτεΐνες, με κύρια οφέλη την απώλεια βάρους, την αύξηση της ενέργειας και την μυϊκή ανάπτυξη και ενδυνάμωση.

Τα πρωτεϊνούχα παγωτά παρουσιάζονται σε τρεις μορφές: σε οικογενειακή συσκευασία, σε ατομική συσκευασία αλλά και σε επαγγελματικό χύμα παγωτό.

Η οικογενειακή συσκευασία «KETO Protein Peanut Butter 850 ml», φτιάχνεται χωρίς προσθήκη ζάχαρης από αγνό φιστικοβούτυρο και αλατισμένα κομμάτια Αράπικων φιστικιών.

Η ατομική συσκευασία στο ξυλάκι «KETO Protein Peanut Butter Stick 125 ml», φτιάχνεται χωρίς προσθήκη ζάχαρης από αγνό φιστικοβούτυρο, επικαλυμμένο με Βελγική σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη και αλατισμένα κομμάτια Αράπικων φιστικιών.

Την ομάδα συμπληρώνει το επαγγελματικό χύμα παγωτό «Protein Peanut Butter Caramel» που φτιάχνεται από αγνό φιστικοβούτυρο, με αλμυρή καραμέλα και κομμάτια από αλατισμένα Αράπικα φιστίκια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα social media των παγωτών PAPAFiLiPOU σε Facebook, Instagram και TikTok.

Δειτε Επισης

Οι δύο καινοτόμες πλωτές κατασκευές σίτισης ψαριών της Levantina Fish στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικού (pics)
Από πότε κινητά, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές θα πρέπει να έχουν κοινό φορτιστή
Διαμήνυσαν τις θέσεις τους στην Ε.Ε. για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι-Τα κρίσιμα ζητήματα που έθιξαν
Πέρασε η πρόταση της Κομισιόν για δασμούς στις εισαγωγές ηλεκτρικών οχημάτων με BEV από την Κίνα
Reuters: Η Γερμανία θα ψηφίσει κατά των δασμών της Ε.Ε. στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα
Εκτοξεύθηκαν οι τιμές του ελαιόλαδου και των πατατών-Με την μεγαλύτερη ετήσια αύξηση τον Σεπτέμβριο
Όμιλος Παπαέλληνας και χαρτομάντιλα Kleenex®: Μια μοναδική επετειακή συσκευασία για τα 70 χρόνια στην Κύπρο
«Halloumi style» για προϊόντα από την Πολωνία… Στη δίνη της «πειρατείας» και κίνδυνοι για τις εξαγωγές χαλλουμιού
Η Lidl ενισχύει τη δέσμευσή της για το κλίμα: Net-Ζero μέχρι το 2050
Η Ferrari δίνει παλμό στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό