Powered by

Το δεύτερο Mercure Hotel της Κύπρου άνοιξε τις πόρτες του (photos)

Νέα πνοή στον τομέα της φιλοξενίας της Λάρνακας φέρνει το Mercure Larnaka City Hotel, το δεύτερο ξενοδοχείο Mercure της Κύπρου, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του.

Εμπνευσμένο βαθιά από την τοπική κουλτούρα και τον πλούσιο χαρακτήρα της Κύπρου, το νέο boutique στολίδι στο κέντρο της Λάρνακας συνδυάζει τα διεθνή πρότυπα φιλοξενίας του brand με τη Μεσογειακή φινέτσα.

mercurecitylarnakacov2

Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο διαθέτει 42 μοντέρνα δωμάτια, εξοπλισμένα με έξυπνες τεχνολογικές λειτουργίες, που συνδυάζουν την σύγχρονη φιλοξενία και άνεση.

mercurecitylarnaka6

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τους προσεγμένους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, όπως το γυμναστήριο, το lobby και το rooftop pool bar με την πανοραμική θέα της Λάρνακας.
Σε δηλώσεις του στο CBN, o γενικός διευθυντής της Solaar Hospitality / Mercure Beach Hotel Λάρνακα / Mercure City Hotel Larnaka, Ανδρέας Σοφοκλέους ανέφερε ότι το άνοιγμα του Mercure City Hotel αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία. «Στοχεύουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα σπίτι μακριά από το σπίτι με κορυφαίες ανέσεις και μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας. Είτε βρίσκεστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, το ξενοδοχείο μας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη διαμονή», σημείωσε σχετικά.

mercurecitylarnaka3

mercurecitylarnaka4

Έρχεται το Smoothie Factory + Kitchen
Ένα από τα κυριότερα σημεία του Mercure City Hotel είναι οι εξαιρετικές προσφορές πρωινού του, μια παράδοση που μεταφέρεται από το αδελφό του ξενοδοχείο, το Mercure Larnaka Beach Resort.

Στο ισόγειο, το Smoothie Factory + Kitchen ετοιμάζεται να προσφέρει έναν πολύχρωμο κόσμο από smoothies, χυμών, brunch και σνακ, ιδανικό για όσους αναζητούν υγιεινές επιλογές με φρέσκα υλικά, ανάμεσά τους smoothies, power bowls και καθημερινό μενού για brunch, μεσημεριανό και βραδινό.
Το Smoothie Factory + Kitchen θα λειτουργήσει σύντομα.

mercurecitylarnaka7smoothiemercurecitylarnaka8smoothie

Το Mercure Larnaka City Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας στην τοποθεσία του εμβληματικού θέατρου Παλλάς και υπόσχεται πολυτελή εξυπηρέτηση σε όλους τους επισκέπτες.Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό την ομπρέλα της Solaar Hospitality, η οποία διαχειρίζεται επίσης το πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Mercure Beach Resort, το οποίο λειτουργεί από τον Μάιο του 2023.

Δειτε Επισης

Αναβάθμισε την Ελληνική ο Moody’s-Θετικές προοπτικές και οφέλη από την εξαγορά από Eurobank
Η σύνθεση των Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας
Συνεχίζει στην προεδρία του Δ.Σ. της Ελληνικής ο Πέτρος Χριστοδούλου-Ποιος εξελέγη αντιπρόεδρος
Ο Μιχάλης Λούης CEO της Ελληνικής Τράπεζας-Διορισμός με άμεση ισχύ από το Διοικητικό Συμβούλιο
Το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας-Οι εκλεγέντες, οι ψήφοι που έλαβαν και ποιος έμεινε εκτός
Το City of Dreams Mediterranean φιλοξενησε το Macao Roadshow
Σε αναζήτηση συναινετικής διευθέτησης για το «Αφροδίτη» Κ.Δ. και Chevron-Χρονοδιάγραμμα τεσσάρων μηνών
Η Ελληνική Τράπεζα σε νέα εποχή...«Γυρίζουμε σελίδα ως μέλος ενός χρηματοπιστωτικού κολοσσού»
Πέτρος Χριστοδούλου: Πολλαπλά οφέλη για την Ελληνική από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από Eurobank
Ανακήρυξε τέσσερα ζευγάρια «Πρέσβεις Τουρισμού» ο Δήμος Αγίας Νάπας-Πόσες φορές την επισκέφθηκαν την πόλη