Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο Δρ. Ανδρέας Πίττας

Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αναγορεύθηκε ο Ιδρυτής και Εκτελεστικός Πρόεδρος της Φαρμακοβιομηχανίας Medochemie Δρ. Ανδρέας Πίττας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ύψιστη αυτή τιμή απονεμήθηκε στον Δρα Πίττα το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, στη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας «ως αναγνώριση του πολυσχιδούς του έργου και της εξαίρετης προσφοράς του στους τομείς της επιστήμης και της υγείας».

Κατά την απονομή του τιμητικού Διδακτορικού της Φαρμακευτικής, ο Δρ. Ανδρέας Πίττας ανέφερε ότι η φαρμακευτική είναι η επιστήμη της υγείας που αναπτύσσεται, τόσο γρήγορα όσο και η τεχνολογία. Κάνοντας μάλιστα μια αναδρομή στο χρόνο, τόνισε ότι η Κύπρος παρήγαγε φάρμακα πολύ πριν τη γέννηση του Χριστού και πουλούσε πολλά από αυτά σε γειτονικές χώρες.

Όταν σκεφτεί κάποιος, πρόσθεσε, πού βρισκόταν η φαρμακευτική επιστήμη 50 χρόνια πριν, όταν έπαιρνα το πρώτο μου διδακτορικό στην ιατρική, θα μείνει έκπληκτος. Η φαρμακευτική κατέληξε ο Δρ. Πίττας, προχωρεί με πολύ γρήγορους βηματισμούς και αυτό προσφέρει ελπίδα για όλους μας.

Δειτε Επισης

Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση
Πέτρος Λοής: Ευρύτερο, εξυπνότερο και πιο ανθεκτικό μοντέλο η πρόταση του ΔΗΣΥ για την οικονομία-Προτάσσουμε μεταρρυθμίσεις
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα
Το όραμα γίνεται πραγματικότητα στο Ολυμπιακό Μέγαρο-Τιμήθηκε σε κλίμα συγκίνησης ο Κίκης Λαζαρίδης
«Στον αθλητισμό έδωσες και την ψυχή σου...»-Μια βραδιά αφιερωμένη στον ακούραστο υπηρέτη του Ολυμπισμού Κίκη Λαζαρίδη