Το «Find Me Falling» στο νούμερο ένα του Netflix Weekly Top 10-«Μεγάλη τιμή για την Κύπρο, μόνο η αρχή του ταξιδιού»

Η Επιτροπή Οπτικοακουστικής Κύπρου (ΕΟΚ) και ο Invest Cyprus είναι πολύ περήφανοι που το “Find Me Falling”, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Harry Connick Jr., η οποία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε στην Κύπρο από την Κυπρονοτιοαφρικανή Στελάνα Κλήρη, σκαρφάλωσε στο νούμερο ένα του Netflix Weekly Top 10 με τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες με τις περισσότερες προβολές, ούτε μια εβδομάδα μετά την πρώτη προβολή της στις 19 Ιουλίου.

Μιλώντας στο CBN, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οπτικοακουστικής Κύπρου (ΕΟΚ), Λευτέρης Ελευθερίου επεσήμανε ότι η ΕΟΚ και ο Invest Cyprus είναι πολύ περήφανοι για αυτή την επιτυχία, τονίζοντας ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για την Κύπρο και για όλους εμάς να έχουμε την νούμερο ένα ταινία στο Netflix παγκοσμίως».

Πρόσθεσε επίσης ότι η κυπριακή ταινία αποδίδει εξαιρετικά καλά και το επίτευγμα είναι ακόμη πιο σημαντικό, δεδομένου ότι ανταγωνίζεται ταινίες που έχουν προϋπολογισμούς δεκάδων εκατομμυρίων και διαθέτουν γνωστούς αστέρες του κινηματογράφου.

findmefalling2

Σύντομα παρόμοιες επιτυχίες σε άλλες πλατφόρμες
Η επιτυχία αυτή οφείλεται στη Στελάνα Κλήρη, σημείωσε, με την Επιτροπή Οπτικοακουστικής Κύπρου και τον Invest Cyprus να δίνουν χείρα βοηθείας.

«Η Επιτροπή Οπτικοακουστικής Κύπρου και ο Invest Cyprus έχουν συμβάλει με υπερηφάνεια σε αυτό το επίτευγμα με το γενναιόδωρο πρόγραμμα επιστροφής μετρητών», δήλωσε ο κ. Ελευθερίου, ο οποίος πιστεύει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού της Κύπρου για να καταστεί κορυφαίος προορισμός γυρισμάτων.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι σύντομα θα δούμε παρόμοιες επιτυχίες σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες», ανέφερε σχετικά.

findmefalling3

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tudum του Netflix, η πλοκή της ταινίας, η οποία προηγουμένως είχε τίτλο "The Islander", έχει ως εξής: "Βγαίνοντας από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και τη μεγαλύτερη επιτυχία του να μειώνεται η δημοτικότητά του, ο ηλικιωμένος ροκ σταρ John Allman αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του για να ανακτήσει τη σπίθα του.

Μετακομίζει σε ένα απομονωμένο σπίτι στην πλαγιά ενός βράχου στο ειδυλλιακό μεσογειακό νησί της Κύπρου, αλλά το όνειρο του Τζον να κρατήσει χαμηλό προφίλ εκτροχιάζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και αργότερα έρχεται αντιμέτωπος με ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις, όταν μια παλιά φλόγα αναζωπυρώνεται».

findmefalling4

«Αυτή είναι μια ιστορία αγάπης για πολλά είδη αγάπης: ρομαντικά, οικογενειακά, όνειρα ζωής και τι είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για τους ανθρώπους ή τα πράγματα που αγαπάτε», είπε σχετικά η Στελάνα Κλήρη στο Tudum, σημειώνοντας ότι ο John πρέπει ουσιαστικά να αποφασίσει αν η αγάπη της ζωής του είναι η μουσική του ή η γυναίκα που άφησε πίσω.

findmefallingp

Δειτε Επισης

Κοινή επιθυμία όλων η θεσμοθέτηση του φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Συμμετείχαν πολλές μικρές επιχειρήσεις
Μεγάλη προσέλευση στο φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Αναδείχθηκαν οι μικρές επιχειρήσεις των ορεινών (pics)
Στόχος της Κυβέρνησης η στήριξη των επιχειρήσεων της υπαίθρου-Θα περιοδεύσει σε όλες τις επαρχίες ο Πρόεδρος
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
Πάμε Τρόοδος…Η πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας, οι μικρές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και η ευκαιρία που τους δίνεται
Πώς πήγε το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων-Τα «αυστηρά» και τα «γενναιόδωρα» Υπουργεία
Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν την σωστή πορεία της κυπριακής οικονομίας...
GSI: Τζίφος και ο νέος διαγωνισμός για αξιολόγηση της μελέτης κόστους οφέλους-Ενδιαφέρθηκε μόνο η εταιρεία που απορρίφθηκε
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία