Από δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέχρι δάνειο όλα appλά από το κινητό

Όλοι θυμόμαστε τις επόχες όπου για να συνάψουμε ένα δάνειο ακόμα και μικρό, για να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό, ακόμη και για να μεταφέρουμε χρήματα έπρεπε να τρέξουμε, να σπαταλήσουμε αρκετό χρόνο και περιμένουμε ώρες στην ουρά και να ασχοληθούμε με πολύ χαρτούρα.

Πλέον, οι εποχές έχουν αλλάξει και σχεδόν όλα γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, στην Ελληνική Τράπεζα μέσω του Hellenic Bank Mobile App τα πράγματα γίνονται ακόμα ευκολότερα, γρηγορότερα και εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται η παραμικρή επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά της.

Πλέον, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, αξιοποιώντας το Online Banking και το Mobile Banking, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όλες τις βασικές τους συναλλαγές χωρίς καμία χρέωση, απ’ όπου και να βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η ευχέρεια για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, για αίτηση δανειοδότησης, contact pay για άμεση αποστολή χρημάτων σε αποθηκευμένες επαφές του κινητού και υπογραφή εγγράφων, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί κάποιος ένα υποκατάστημα της τράπεζας για να κάνει τη δουλειά του. Όλα γίνονται μέσω του συγκεκριμενου App.

Οι δυνατότητες του Hellenic Bank Mobile App αναλυτικά:

  • Μεταφορά έως και €5.000 σε άλλες τράπεζες, χωρίς χρέωση

Μέσω του Online Banking, μπορεί να γίνει αποστολή χρημάτων σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών εντελώς δωρεάν για ποσά μέχρι €5000. Η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ, εντός ΕΕ και με κανονική ημερομηνία εκτέλεσης.

  • Απεριόριστες δωρεάν μεταφορές χρημάτων

Το Contact Pay έχει μετατρέψει τη χρονοβόρα και περίπλοκη αποστολή χρημάτων σε μια τόσο απλή διαδικασία, όσο η αποστολή SMS με το κινητό. Με το Contact Pay ο χρήστης μπορεί να αποστείλει ή να λάβει χρήματα από και προς αριθμούς κινητού τηλεφώνου, από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς χρέωση.

  • Εύκολη αίτηση για χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις

Μέσα από το Hellenic Bank Mobile App ο χρήστης μπορεί πλέον εύκολα να αιτηθεί για Στεγαστικό δάνειο, Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου, Προσωπικό δάνειο, Πιστωτική κάρτα ή Λογαριασμό με όριο, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.
Με τη νέα αυτή προσθήκη οι χρήστες του Hellenic Bank Mobile App μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνδεθούν στην εφαρμογή της Ελληνικής Τράπεζας και να επιλέξουν από τα «Προϊόντα δανειοδότησης» αυτό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Ακολούθως, αφού εγκριθεί η αίτηση, τα έγγραφα υπογράφονται ηλεκτρονικά και πλέον ο πελάτης για τα προσωπικά προϊόντα δεν χρειάζεται ούτε καν να μεταβεί σε κατάστημα.

Εξάλλου οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Φτάνει να υπάρχει χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό Ταμιευτηρίου ή λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας.

Τον λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας μπορεί κάποιος να τον αποκτήσει με μόλις €1,50 τον μήνα.

Μαζί με τον λογαριασμό αποκτά και την χρεωστική του κάρτα ώστε σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα, να μπορεί να απολαμβάνει τις βασικές Τραπεζικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας οι οποίες εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες, χωρίς ανησυχία για οποιαδήποτε επιπρόσθετη χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

Δειτε Επισης

Αναβάθμισε την Ελληνική ο Moody’s-Θετικές προοπτικές και οφέλη από την εξαγορά από Eurobank
Η σύνθεση των Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας
Σχεδόν βέβαιο ότι η Fed θα μειώσει τα επιτόκια
Συνεχίζει στην προεδρία του Δ.Σ. της Ελληνικής ο Πέτρος Χριστοδούλου-Ποιος εξελέγη αντιπρόεδρος
Ο Μιχάλης Λούης CEO της Ελληνικής Τράπεζας-Διορισμός με άμεση ισχύ από το Διοικητικό Συμβούλιο
Το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας-Οι εκλεγέντες, οι ψήφοι που έλαβαν και ποιος έμεινε εκτός
Σε αναζήτηση συναινετικής διευθέτησης για το «Αφροδίτη» Κ.Δ. και Chevron-Χρονοδιάγραμμα τεσσάρων μηνών
Η Ελληνική Τράπεζα σε νέα εποχή...«Γυρίζουμε σελίδα ως μέλος ενός χρηματοπιστωτικού κολοσσού»
Πέτρος Χριστοδούλου: Πολλαπλά οφέλη για την Ελληνική από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από Eurobank
Eurobank: Επιτυχής τιμολόγηση πράσινου ομολόγου υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας ύψους 850 εκατ. ευρώ