Η επερχόμενη δημοπρασία της BidX1 προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε ακίνητα σε όλη την Κύπρο

Ψάχνετε την επόμενη επένδυσή σας σε ακίνητα σε ανταγωνιστική τιμή; Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, με το νέο κατάλογο με περισσότερα από 50 ακίνητα προς δημοπρασία, αποκλειστικά από την BidX1.

Η διαδικτυακή δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα BidX1 στις 31 Ιουλίου και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να εγγραφούν για να συμμετάσχουν από τις 22 Ιουλίου.

Μια μεγάλη ποικιλία ευκαιριών επένδυσης είναι διαθέσιμη, με ακίνητα σε όλη την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, διαμερισμάτων, εμπορικών ακινήτων καθώς και οικιστικής και αγροτικής γης.

Η BidX1 έχει επιλέξει 5 ακίνητα για να παρουσιάσει μερικές από τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στους πλειοδότες, στις 31 Ιουλίου.

BidX1-2

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Κίτι, Λάρνακα

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του Orange Grove Block C, που βρίσκεται στην κοινότητα Κίτι. Το ακίνητο εκτείνεται περίπου στα 45 τ.μ. εσωτερικών χώρων, 3 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 7 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Η άμεση περιοχή του ακινήτου είναι κυρίως οικιστική και βρίσκεται 2 χλμ. νοτιοδυτικά του Δημοτικού Σχολείου Κιτίου και περίπου 5 χλμ. νοτιοδυτικά του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας.

  • Αρχική Τιμή Δημοπρασίας: €40.000
  • Προκαταβολή Προσφοράς για Δημοπρασία: €2.000

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/98665

BidX1-3

Εμπορικές Μονάδες με άμεσο εισόδημα στην Λεωφόρο Καλλιπόλεως, Λευκωσία

Δύο εμπορικά ακίνητα, που λειτουργούν αυτή τη στιγμή ως 2 ξεχωριστές καφετέριες, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Δυτική Εμπορική Μονάδα (Λεωφόρος Καλλιπόλεως): Περίπου 100 τ.μ. εσωτερικού χώρου, που αποτελείται από έναν ενιαίο εσωτερικό χώρο εξυπηρέτησης πελατών, δύο τουαλέτες, ένα δωμάτιο υποστήριξης για το προσωπικό, έναν χώρο γραφείου, μια αποθήκη καθώς και εξωτερικό χώρο εξυπηρέτησης πελατών.
  • Ανατολική Εμπορική Μονάδα (οδός Φεντερίκο Γκαρσία Λόρκα): Περίπου 118 τ.μ. εσωτερικού χώρου που αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο εξυπηρέτησης πελατών και τουαλέτες.

Μεγάλη ευκαιρία επένδυσης: και οι δύο μονάδες υπόκεινται σε συμβάσεις μίσθωσης με συνολική απόδοση επένδυσης περίπου 5.5% με μεγάλη προοπτική αύξησης του ενοικίου με τη λήξη των συμβολαίων.

  • Αρχική Τιμή Δημοπρασίας: €195.000
  • Προκαταβολή Προσφοράς για Δημοπρασία: €4.500

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/98559

BidX1-4

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Αγίου Αντωνίου, Λευκωσία

Ρετιρέ διαμέρισμα στον 5ο όροφο που περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο χώρο καθιστικού που εκτείνεται περίπου στα 130 τ.μ. εσωτερικού χώρου. Το διαμέρισμα επωφελείται επίσης από περίπου 137 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες με πανοραμική θέα. Το ακίνητο διαθέτει χώρο στάθμευσης. Βρίσκεται στην ενορία Αγίου Αντωνίου, στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή, που είναι περίπου 270 μ. νοτιοανατολικά της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα, περίπου 200 μ. βορειοανατολικά της Λεωφόρου Καλλιπόλεως και περίπου 450 μ. δυτικά της Λεωφόρου Λάρνακος.

  • Αρχική Τιμή Δημοπρασίας: €130.000
  • Προκαταβολή Προσφοράς για Δημοπρασία: €4.500

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/98553

BidX1-5

Οικιστικό Οικόπεδο στην Αγία Φύλα, Λεμεσός

Μεγάλο οικιστικό οικόπεδο προς ανάπτυξη που εκτείνεται περίπου στα 6.262 τ.μ. στην Αγία Φύλα, μια από τις πιο εδραιωμένες και ενεργές περιοχές της αγοράς στη Λεμεσό. Με πρόσβαση από εγγεγραμμένο δρόμο και πρόσοψη περίπου στα 55 μ. κατά μήκος του νοτιοδυτικού ορίου του. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστική γη καθώς και έναν μικρό αριθμό πολυτελών κατοικιών.

  • Αρχική Τιμή Δημοπρασίας: €525.000
  • Προκαταβολή Προσφοράς για Δημοπρασία: €10.000

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/98571

BidX1-6

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Αγία Νάπα, Αμμόχωστος

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Αγία Νάπα που εκτείνεται περίπου στα 64 τ.μ. με θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Νησί, περίπου 200 μ. βορειοδυτικά του Paliatso Luna Park και περίπου 1.5 χλμ. ανατολικά του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Napa Olympic. Το διαμέρισμα έχει αρκετά καλή πρόσβαση σε ανέσεις, όπως καταστήματα, σουπερμάρκετ, εστιατόρια, φούρνους κ.λπ.

  • Αρχική Τιμή Δημοπρασίας: €59.000
  • Προκαταβολή Προσφοράς για Δημοπρασία: €3.000

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/98536

Για τον πλήρη κατάλογο ακινήτων που προσφέρει η BidX1 και για εγγραφή στη δημοπρασία, οι αγοραστές μπορούν να επισκεφθούν την πλατφόρμα της BidX1: https://bidx1.com/el/kypros.

Η εγγραφή για τη δημοπρασία είναι απλή. Οι αγοραστές πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης (μέσω λογαριασμών κοινής ωφελείας), καθώς και κατάθεση προκαταβολής βασισμένη στην τιμή του ακινήτου. Η κατάθεση προκαταβολής αφαιρείται από το τελικό ποσό πώλησης ακινήτου, μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχής αγοραστής του ακινήτου. Οι ανεπιτυχείς πλειοδότες θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Την ημέρα της δημοπρασίας ενός ακινήτου, οι προσφορές θα ξεκινήσουν από την αρχική τιμή προσφοράς που αναφέρεται για το κάθε ακίνητο. Κάθε προσφορά που υποβάλλεται, καταγράφεται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο καθώς επίσης προβάλλεται δημόσια στην ιστοσελίδα, ενώ οι πλειοδότες παραμένουν ανώνυμοι κατέχοντας τον μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη δημοπρασία.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί, πως οι όροι στα συμβόλαια για τις πωλήσεις δημοπρασίας, είναι ανεπιφύλακτοι: αν είστε ο επιτυχής πλειοδότης, είστε νομικά υποχρεωμένος να ολοκληρώσετε την αγορά εντός έξι με επτά εβδομάδων (ή εντός του χρονοδιαγράμματος που ορίζεται στο συμβόλαιο για την συγκεκριμένη προσφορά πώλησης).

Η τοπική ομάδα της BidX1, με εκτενή εμπειρία σε εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, κατέχει λεπτομερή γνώση της κυπριακής αγοράς ακινήτων, καθοδηγώντας με τέτοιο τρόπο τα ενδιαφερόμενα άτομα και απαντώντας οποιεσδήποτε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τα ακίνητα.

Η ομάδα της BidX1, διευθετεί συχνά open-house ξεναγήσεις για τα ακίνητα που περιέχονται στην ιστοσελίδα και βρίσκεται δίπλα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές καθ’ όλη τη διαδικασία που ακολουθείται στις δημοπρασίες. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο, καλέστε στο 22 000 380 ή στείλτε email στο info@cy.bidx1.com.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Κωνσταντή: Επιτακτική η ανάγκη για τακτική επιθεώρηση των κτηρίων
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Χ. Προύντζος: Σπουδαίες επενδύσεις στο κέντρο άλλαξαν το πρόσωπο της Λευκωσίας-Επανέρχεται με φόρα και δύναμη
Κ. Γιωρκάτζης: Προσέλκυση επιχειρήσεων με πράσινα και προσβάσιμα έργα στη Λευκωσία
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
Κτήρια προς ενοικίαση στο κέντρο της Λεμεσού ζητά το ΤΕΠΑΚ
Εκτόξευση αδειών οικοδομής τον Ιούνιο λόγω... ΕΟΑ-Ετήσια αύξηση 150%
Επενδυτική ευκαιρία με μεγάλο γωνιακό οικόπεδο στον Δήμο Λεμεσού από την Altamira Real Estate
Οι τάσεις στην αγορά ακινήτων της Λευκωσίας...Ποιο όροφο επιλέγουν οι αγοραστές διαμερισμάτων