Το AUB Mediterraneo δέχεται φοιτητές με απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Βηρυτού – Mediterraneo (AUB Mediterraneo) εγκαινίασε φέτος μια νέα πρωτοβουλία που αφορά στην αποδοχή και εγγραφή φοιτητών που έχουν καλή βαθμολογία στο Απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου. Στο πλαίσιο αυτό, το Πανεπιστήμιο προσφέρει γενναιόδωρη οικονομική βοήθεια στους φοιτητές που ενδιαφέρονται να αρχίσουν τις πανεπιστημιακές τους σπουδές τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2024-25 στη νέα, σύγχρονη και εντυπωσιακή πανεπιστημιούπολή του (campus) που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου.

Ως δίδυμη πανεπιστημιούπολη του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού (AUB) του Λιβάνου, το AUB Mediterraneo βασίζει την εκπαιδευτική του φιλοσοφία και πρακτική στο αμερικανικό φιλελεύθερο μοντέλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο προετοιμάζει τους φοιτητές να αποκτήσουν κριτική σκέψη και επιστημονικές δεξιότητες, ικανές να τους οδηγήσουν στην επιτυχία και την καταξίωση μέσα στον απαιτητικό σύγχρονο κόσμο.

aubcampus2

Το AUB Mediterraneo προσφέρει πέντε προπτυχιακά και δύο μεταπτυχιακά προγράμματα (Master): Philosophy, Politics, and Economics (BA), Psychology (BS), Computer Science (BS), Industrial Engineering (BS), Business Administration (BBA), Business Analytics (MS), και Engineering Management (MS).

Στο παρελθόν, γενιές Κυπρίων φοιτητών επέλεξαν το AUB του Λιβάνου για τις σπουδές τους, αναζητώντας την παγκοσμίου φήμης «εμπειρία AUB» και την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα διεθνώς καταξιωμένο πανεπιστήμιο. Οι απόφοιτοι αυτοί εκτιμούν την εμπειρία τους στο AUB, την οποία περιγράφουν ως μοναδική και μεταμορφωτική – τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την ίδρυση του AUB Mediterraneo στην Πάφο, αυτή η ίδια μεταμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία είναι πλέον διαθέσιμη και στις νεότερες γενιές των Κυπρίων φοιτητών.

Δειτε Επισης

Λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας: Διαμαρτύρονται για τα τέλη ελλιμενισμού οι ιδιοκτήτες σκαφών-Τι ζητούν από κράτος και δήμο
Πυρ και μανία με Χρύσανθο Σαββίδη οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαιδεύσης-Σύγκρουση συμφερόντων
ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί
Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία