Yianis Christodoulou Foundation: Σπάσαμε το Guinness World Record! (video)

Η Κύπρος έγραψε ιστορία στο Guinness World Record με την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης εναλλασσόμενης αλυσίδας ανθρώπων που κρατούν τους καρπούς τους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Yianis Christodoulou Foundation, την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024, στο Στάδιο ΓΣΠ. Χιλιάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, γονέων, φίλων και κηδεμόνων, συγκεντρώθηκαν από κάθε γωνιά της χώρας, για να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μοναδική προσπάθεια.

Με τον ιδρυτή του Yianis Christodoulou Foundation, John Christodoulou, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και άλλες διασημότητες, άτομα κάθε ηλικίας, σχημάτισαν τη μακρύτερη αλυσίδα ανθρώπων που κρατούσαν ο ένας τον καρπό του άλλου. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, εστάλη ένα ισχυρό μήνυμα ομαδικότητας, συνεργασίας και ενότητας.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της για την κυπριακή κοινωνία και τα ισχυρά μηνύματα που στέλνει στα παιδιά για τη δύναμη της συνεργασίας, ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον τους.

Ο ιδρυτής του Yianis Christodoulou Foundation, κ. John Christodoulou, ο ηθοποιός και παραγωγός, Κούλης Νικολάου και η τηλεπαρουσιάστρια, Άντρη Καραντώνη, μίλησαν στην κάμερα του IN Business TV, εκφράζοντας τη χαρά και την υπερηφάνεια τους για την επιτυχία της εκδήλωσης και την επίτευξη του ρεκόρ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι συμμετέχοντες στην αλυσίδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

«Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης είναι μια απόδειξη της δύναμης της συνεργασίας και της ενότητας που μπορεί να επιτευχθεί όταν όλοι ενώνονται για έναν κοινό σκοπό. Τα παιδιά είναι το μέλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο John Christodoulou.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV ο ιδρυτής του Yianis Christodoulou Foundation, Yianis Christodoulou, ο ηθοποιός και παραγωγός, Κούλης Νικολάου και η τηλεπαρουσιάστρια, Άντρη Καραντώνη:

Η συμμετοχή και η υποστήριξη όλων των παρευρισκόμενων ήταν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας. Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης αποτελεί παράδειγμα της δύναμης της συνεργασίας και της ενότητας και δείχνει τι μπορεί να επιτευχθεί όταν οι άνθρωποι ενωθούν για έναν κοινό σκοπό.

Η Κύπρος, με αυτήν την πρωτοβουλία, έδειξε για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι τα κλειδιά για την επίτευξη μεγάλων στόχων.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που βοήθησαν να γίνει αυτή η προσπάθεια πραγματικότητα!

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Για ταλαντούχους νέους και ταλαντούχες νέες-Παράταση στην υποβολή αιτήσεων
Η κανονιστική συμμόρφωση στο περιβάλλον της πράσινης μετάβασης και των νέων απαιτήσεων της CSRD
Οι 1000+μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο-Η συλλεκτική έκδοση του ΙΝ Business Οκτωβρίου στα περίπτερα
Cosmos Business Systems: Αύξηση 77,21% στα κέρδη και 47,67% στον κύκλο εργασιών το 2023
payabl.: Βράβευση από την ΑΕΛ Λεμεσού για την στήριξη προς την καλαθοσφαιρική της ομάδα
Ελένη Νεοκλέους: Επανεξετάστε τις μεθόδους διαχείρισης κινδύνων
Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο τομέας της συμμόρφωσης για την εφαρμογή των κυρώσεων-Τι λένε κορυφαίοι επαγγελματίες
L.Parra: Οι κανονιστικές απαιτήσεις μεταμορφώνονται χάρη στο ΑΙ
Οι κυρώσεις made in England, oι προκλήσεις στην εφαρμογή και οι συστάσεις
ΙδΕΚ: Γέφυρες συνεργασίας με διεθνείς χρηματοδοτικούς οργανισμούς Έρευνας και Καινοτομίας