Powered by

Century Travel: Τα πρώτα ταξίδια του νέου κρουαζιερόπλοιου της Cunard, «Queen Anne» είναι γεγονός

Η Century Travel, ο μόνος ειδικός στις κρουαζιέρες στην Κύπρο και αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της πολυτελούς εταιρείας κρουαζιέρας Cunard στην Κύπρο, έχει ανακοινώσει την έναρξη νέων δρομολογίων για ταξιδιώτες από την Κύπρο με το νεότερο πλοίο της Cunard, Queen Anne.

Η Queen Anne συμπληρώνει ένα αξιοσημείωτο κουαρτέτο μαζί με τα Queen Mary 2, Queen Elizabeth και Queen Victoria – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά από το 1999 που η Cunard θα έχει τέσσερα πλοία σε υπηρεσία.

Η Queen Anne, όπως και η Queen Victoria και η Queen Elizabeth, φέρουν υπερήφανα την υπογραφή των Ιταλών ναυπηγών Fincantieri, ενσωματώνοντας την διαρκή τους εξειδίκευση, αξιοπιστία και δεξιοτεχνία στη ναυπηγική, με υπολογιζόμενο κόστος κατασκευής στα 559 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της παρθενικής της σεζόν, η Queen Anne ταξιδεύει από το Southampton σε δρομολόγια προς τη Μεσόγειο, τη Σκανδιναβία, τα Κανάρια Νησιά και τα Νορβηγικά Φιόρδ, επισκεπτόμενη πάνω από 60 μοναδικούς προορισμούς σε 16 χώρες – περνώντας από μερικές από τις πιο γοητευτικές αρχαίες πόλεις της Ευρώπης.

Queen_Anne_Single_Ship_Profile_Twilight_A4 (1)

Με μήκος 323 μέτρα και μεικτό βάρος 113,300 τόνους, μπορεί να φιλοξενήσει 2,996 επιβάτες και 1,225 μέλη πληρώματος. Διαθέτει 14 εστιατόρια, 12 μπαρ και σαλόνια, θέατρο, γκαλερί τέχνης, καζίνο και βιβλιοθήκη.

Η εσωτερική διακόσμηση της Queen Anne βασίζεται στην «κληρονομιά», τη δεξιοτεχνία, το στυλ, την αφήγηση και την καινοτομία, και το πλοίο των 114,000 τόνων, το οποίο εκτείνεται σε 14 καταστρώματα, προσφέρει στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες και περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, φαγητού και μπαρ από ποτέ άλλοτε.

CUNARD_QA_The_Pavilion_View1_2022

Η διακριτική κομψότητα της Queen Anne είναι εντυπωσιακή με σύγχρονες πινελιές στο κλασικό της στυλ.

Με πολυτελείς διακοσμητικές πινελιές που ενισχύονται από κομψή διακόσμηση, κάθε μέρα στην Queen Anne προσφέρει μια ταξιδιωτική εμπειρία με απαράμιλλη άνεση.

Οι σουίτες «Britannia», με ήρεμους μπλε τόνους και ζεστά ξύλινα έπιπλα, αποτελούν το φόντο για πολυτελείς ανέσεις, με αφοσιωμένο οικονόμο για την κάθε σουίτα να διασφαλίζει την δική σας άνεση.

Ακολουθώντας τα αδελφά πλοία της, η Queen Anne προσφέρει σουίτες κατηγορίας «Britannia Inside», «Oceanview» και «Balcony».

Penthouse Q4-7102_ADA_-6

Ο διάσημος σεφ Michel Roux συνεργάστηκε με την Cunard για να δημιουργήσει συναρπαστικά νέα μενού για τα εναλλακτικά εστιατόρια στο πλοίο Queen Anne.

Ο Roux, που έχει δύο αστέρια Michelin και είναι ιδιοκτήτης του La Gavroche στο Λονδίνο, έχει σχεδιάσει ένα νέο «Gala Dinner» μενού στο εστιατόριο Queens Grill, ανανεώνοντας επίσης την προσφορά φαγητού στο Golden Lion με ένα ανανεωμένο μενού αποκλειστικών νέων πιάτων που προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη αλλά ρουστίκ αναδιαμόρφωση στο κλασικό «pub food».

Η Queen Anne διαθέτει μια σειρά από σημαντικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων πακέτων Wellness που επιμελούνται οι ειδικοί ομορφιάς του Harper’s Bazaar UK και αποκλειστικών προβολών του British Film Institute στο The Pavilion.

6155 Q1-13

Ο Dan Essex, Διευθύνων Σύμβουλος της Century Travel Group, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά τιμημένοι που ανακοινώνουμε ότι τώρα δεχόμαστε κρατήσεις για ταξιδιώτες από την Κύπρο για τα ταξίδια της Queen Anne. Ως Century Travel, ήταν πραγματική τιμή να είμαστε οι πρώτοι από την Κύπρο που επιβιβάστηκαν την Queen Anne.

Παρουσιάζοντας τόσες πολλές συναρπαστικές και ανυψωμένες νέες ιδέες, είμαστε περήφανοι για την εμπειρία και την απίστευτη εξυπηρέτηση που θα απολαύσουν οι πελάτες μας στο πλοίο».

CUNARD_QA_Queens_Grill_Restaurant_2022

Τα Πρώτα Ταξίδια της Queen Anne είναι τώρα διαθέσιμα για κρατήσεις μέσω της Century Travel καλώντας στο 70000970, στέλνοντας email στο info@centurycyprus.com ή επισκεπτόμενοι το www.centurycyprus.com.

Δειτε Επισης

Τα 3,5 εκατ. άγγιξε η επιβατική κίνηση εξαμήνου σπάζοντας τα ρεκόρ
Cyprus Airways: Αναπροσαρμογές στο πτητικό πρόγραμμα λόγω καθυστερήσεων στην παραλαβή των νέων Airbus A220
Θάνος Μιχαηλίδης: Χαμηλότερη η κερδοφορία των ξενοδοχείων, η Κύπρος έχει μείνει στάσιμη στον τομέα του τουρισμού
Εκπρόσωπος αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο για απευθείας πτήσεις-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης
Μια βραδιά με cheese and wine pairing στο L'Atelier Robuchon
Προβληματισμένοι για την εύρυθμη λειτουργία των υποστατικών τους οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής
Ποιες αεροπορικές φέρνουν τους περισσότερους τουρίστες στην Κύπρο-Οι νέοι προορισμοί στο πτητικό πρόγραμμα
Τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο του 2024-Ακόμη περισσότερα σε σχέση με το 2023
Starbucks Κύπρου: Η επιτυχημένη παρουσία της δημοφιλούς αλυσίδας καφέ στη χώρα μας
Century Travel: Τα πρώτα ταξίδια του νέου κρουαζιερόπλοιου της Cunard, «Queen Anne» είναι γεγονός