BBF: Εδραιώνει την παρουσία της και στον τομέα των εμπορικών ακινήτων της Κύπρου

Η BBF, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης οικιστικών ακινήτων με έδρα τη Λεμεσό, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πώληση τεσσάρων κτιρίων γραφείων Α΄ κατηγορίας εντός του περασμένου έτους.

Με την πώληση των bbf: latitude, bbf: liberty, bbf: benchmark, και bbf: summit, συνολικού εμβαδού 20.000 τ.μ. περίπου, η BBF εδραιώνει την παρουσία της και στον τομέα των εμπορικών ακινήτων της Κύπρου.

Δεδομένης της υψηλής ζήτησης για γραφειακούς χώρους που συνεπάγεται από την αύξηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της εισροής διεθνών εταιρειών που μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις τους στην Κύπρο, όσοι επενδύουν σε εμπορικά ακίνητα της BBF μπορούν να επιτύχουν σημαντικές αποδόσεις ενοικίου – με τις τιμές σε πολλές περιπτώσεις να πλησιάζουν εκείνες του Κεντρικού Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

Μόνο για το 2023, οι τιμές ενοικίασης γραφείων Α΄ κατηγορίας στη Λεμεσό αυξήθηκαν κατά 20%, αναφέρουν οι ειδικοί αναλυτές της BBF – ενώ η ανοδική τάση αναμένεται να συνεχιστεί.

BBF Benchmark

Τα εμπορικά έργα της BBF βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες σε περιοχές με ταχύτατη ανάπτυξη ή δυναμική επιχειρηματική δραστηριότητα και ξεχωρίζουν για τις προηγμένες υποδομές τους – σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα Α΄ κατηγορίας – καθώς και την πρωτοποριακή τους σχεδίαση, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις του αρχιτεκτονικού design.

Επιπλέον, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομική σχεδίαση, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την πολυλειτουργικότητα και την ευκολία προσαρμογής σε διαφορετικές ανάγκες.

BBF HEART MOLOS

Η Έλενα Πετροπαβλόβσκαγια, Global Commercial Director στη BBF, δήλωσε:

«Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση για αγορά και ενοικίαση εμπορικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών, δημιουργούμε λειτουργικούς χώρους γραφείων που καλύπτουν όλο το φάσμα των επαγγελματικών αναγκών – με χώρους που ξεκινούν από 100 τ.μ. για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και φτάνουν μέχρι και 6.000 τ.μ., κατάλληλους να στεγάσουν τα νέα κεντρικά γραφεία μεγάλων εταιρειών.

Τα έργα μας αποτελούν πόλο έλξης για πολλές εταιρείες διεθνώς – από νεοφυείς επιχειρήσεις έως και μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς στον χώρο της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού τομέα, της βιομηχανίας και αλλού.

Οι επενδυτές που αποκτούν εμπορικά ακίνητα της BBF με σκοπό την περαιτέρω εκμίσθωσή τους μπορούν να αναμένουν απόδοση ενοικίου ύψους τουλάχιστον 8%».

BBF Liberty

Τα εμπορικά ακίνητα της BBF παραδίδονται με ολοκληρωμένους, μοντέρνους χώρους υποδοχής με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας από γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους. Τα γραφεία παραδίδονται ως Shell & Core εγκαταστάσεις, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στο ξεχωριστό όραμα και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη, η ομάδα bbf: design σχεδιάζει και υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις σχεδιασμού και βοηθά στην επιλογή επίπλων γραφείου και άλλου εξοπλισμού.

Το χαρτοφυλάκιο της BBF περιλαμβάνει ακόμη εννέα εμπορικά έργα Α΄ κατηγορίας συνολικού εμβαδού 62.300 τ.μ. Δύο από αυτά – το bbf: heart και το bbf: line – βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Μάθετε περισσότερα για τα εμπορικά έργα της BBF στο bbf.com.

BBF summit

Σχετικά με τη BBF

H BBF, γνωστή για την ηγετική παρουσία της στον τομέα της ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, έχει την έδρα της στη Λεμεσό και γραφεία στη Λάρνακα, την Πάφο, τη Λευκωσία και την Αθήνα.

Η ονομασία BBF σημαίνει Build. Better. Future. και αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να οικοδομήσει ένα προσιτό περιβάλλον διαβίωσης που βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όσους επιλέγουν ένα ακίνητο της BBF για την κατοικία τους, τον επαγγελματικό τους χώρο, ή για επενδυτικούς σκοπούς.

Η BBF διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εξειδίκευσης και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο που μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 150 αναπτυξιακά έργα – από πολυτελείς κατοικίες μέχρι πρωτοποριακούς χώρους γραφείων – στην Κύπρο και την Ελλάδα. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα εμβληματικά bbf: sky tower, bbf: marco polo, bbf: eden roc, καθώς και το τρέχον έργο της ανακαίνισης του ιστορικού διατηρητέου ξενοδοχείου Βερεγγάρια στην περιοχή του Προδρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το bbf.com.

Δειτε Επισης

Βάζει φρένο στην άναρχη ανάπτυξη ο Ιωάννου-Η απόφαση του Υπουργικού για πεντάστερο στην Αγία Νάπα
Επιστολή ΕΤΕΚ προς Υπουργείο Εσωτερικών για το Σχέδιο Πολεοδομικών Κινήτρων για επικίνδυνες οικοδομές
Στο Υπουργικό η συμφωνία για δάνειο €108 εκ. από ΕΤΕπ για φοιτητικές εστίες ΤΕΠΑΚ σε Λεμεσό και Πάφο
Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση
Σήκωσε το γάντι στα «πυρά» της Kition το υπ. Μεταφορών-Απαντά μετά από διαβούλευση με τη Νομική Υπηρεσία
Φουλ επίθεση η Kition... Παράνομος τερματισμός της σύμβασης, πλήρης ανεπάρκεια διαχείρισης της κατάστασης
Μ. Κυναιγείρου: Η αγορά ακινήτων διατηρεί τον παλμό της παρά τις πολλές προκλήσεις
Γιώργος Ιωάννου: Ισχυρός και στέρεος πυλώνας της οικονομίας του τόπου ο κατασκευαστικός τομέας