Τα Pralina Experience αρωγός στο έργο του Πολιτιστικού Ομίλου Avantgarde

Τα εστιατόρια Pralina Experience, πιστά στις διαχρονικές αξίες του Ομίλου Ζορπάς για πολύπλευρη στήριξη της κοινωνίας, στηρίζουν τον Πολιτιστικό Οργανισμό Avantgarde και μέσα από τη δράση του, τον πολιτισμό, τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες της χώρας μας.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και κοινό παρονομαστή την αριστεία, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στις 21 Ιουνίου, οι δύο οργανισμοί ανακοινώνουν τη συνεργασία τους η οποία αρχίζει με μια σειρά καινοτόμων δράσεων όπως το “The Piano Tour”. Tα εστιατόρια Pralina Experience και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Avantgarde, πορεύονται μαζί στον πολιτισμό.

Οι αξίες των δύο συγκλίνουν απόλυτα και πλέον τα Pralina Experience στέκονται αρωγός στην πορεία και στις δράσεις του Avantgarde, συμβάλλοντας έμπρακτα στην περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του πολιτιστικού μας προϊόντος και στην ευημερία της κοινωνίας μας.

Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και άρτια διοργάνωση καθώς και για το πάθος και την αφοσίωση των ανθρώπων του για περισσότερο από είκοσι χρόνια.

Πρόκειται για τα ίδια χαρακτηριστικά που πρεσβεύουν και τα εστιατόρια Pralina Experience του Ομίλου Ζορπάς, που επενδύουν στην εξειδίκευση, στην υψηλή ποιότητα, στη δημιουργικότητα, στην άρτια εξυπηρέτηση και στην απαράμιλλη αισθητική. Avantgarde σημαίνει «πρωτοπορία», κάτι που ο Οργανισμός φροντίζει να μας θυμίζει συνεχώς με τις καινοτόμες και πρωτοπόρες δράσεις που υλοποιεί.

Ομοίως, τα Pralina Experience αποτελούν την αφετηρία ενός ξεχωριστού γευστικού ταξιδιού με αυθεντικές γεύσεις, εκλεπτυσμένες υφές και μοναδικές εικόνες με όχημα τη δημιουργικότητα.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ζορπάς κ. Δημήτρης Ζορπάς, αφού εξήρε το έργο που επιτελεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός Avantgarde και τη σημαντική του συνεισφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας ανέφερε:

«Ο Όμιλος Ζορπάς είμαστε οι αξίες μας, είμαστε οι πράξεις μας, είμαστε οι άνθρωποί μας, είμαστε η εξέλιξή μας. Στοιχεία που ασφαλώς υποδηλούν τον πολιτισμό μας. Είναι γι’ αυτό που επιλέξαμε να στηρίξουμε τον Οργανισμό Avantgarde αφού μέσα από το έργο του ενισχύουμε την ίδια μας την κοινωνία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής είναι μια μέρα η οποία μας υπενθυμίζει την αξία του πολιτισμού και της δημιουργίας και το πώς η μουσική μας συντροφεύει σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Παράλληλα, η μέρα αυτή μας δίνει το έναυσμα και μας παρέχει την ευκαιρία να απολαύσουμε υψηλού επιπέδου έργα και άλλα πολιτιστικά δρώμενα από σπουδαίους και καταξιωμένους δημιουργούς».

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde κ. Σταύρος Κυριακίδης αφού ευχαρίστησε τον Όμιλο Ζορπάς και τα εστιατόρια Pralina Experience τόνισε:

«Ο Όμιλος Ζορπάς και τα Pralina Experience στηρίζοντας τον Οργανισμό Avantgarde στηρίζουν ουσιαστικά τον πολιτισμό, τους καλλιτέχνες και την κοινωνία στο σύνολο της. Μας χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι η συνεργασία των δύο οργανισμών άρχισε με το “The Piano Tour” - μία από τις πλέον καινοτόμες δράσεις του Οργανισμού-και ανακοινώνεται στις 21 Ιουνίου που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Το κάθε τι έχει τη σημασία του και για εμάς είναι εξόχως σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε τα Pralina Experience στην ομάδα των υποστηρικτών μας γιατί προάγουν την αριστεία όσο και εμείς».

Τέλος, ο κ. Κυριακίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κύκλο συναυλιών Great Pianists of the 21st Century με τους κορυφαίους νεαρούς πιανίστες στον κόσμο και στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Avantgarde για Νεαρούς Πιανίστες για παιδιά και νέους κάτω των 17 ετών, ο νικητής του οποίου εκπροσωπεί την Κύπρο στο Steinway International Festival στη Γερμανία.

  • Σχετικά με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Avantgarde

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Avantgarde είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους φορείς πολιτιστικής δημιουργίας που διαθέτει η χώρα μας, με πλούσια δράση και έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου.

Λειτουργεί υπό την αιγίδα ενός εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα, του πιανίστα-μαέστρου Vladimir Ashkenazy, με γνώμονα την ενίσχυση και βελτίωση των πολιτιστικών δρώμενων της Κύπρου και την ανάπτυξη του πολιτισμού εν γένει.

Διοργανώνει σημαντικές δράσεις, μεγάλης κλίμακας διαδραστικές εγκαταστάσεις, διαγωνισμούς και άλλες εκδηλώσεις που απευθύνονται στο σύνολο της κοινωνίας, στοχεύοντας ταυτόχρονα στη στήριξη των Κύπριων δημιουργών και ερμηνευτών αλλά και στην ανάπτυξη νέου ακροατηρίου.

Πέραν του πολιτιστικού του έργου, ο Avantgarde αναπτύσσει έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική παρουσία, στηρίζοντας διαχρονικά και με διάφορες δράσεις τον τομέα της υγείας και του περιβάλλοντος, πάντα με γνώμονα την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Δειτε Επισης

Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση
Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρχεται και στην Κύπρο: Η πρώτη Κοινωνική Επιχείρηση υπό τη διαχείριση ατόμων με αυτισμό
Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards
«The Furry Book Club»: Μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης με πολυεπίπεδα οφέλη
H Anytime έστειλε ηχηρό κοινωνικό μήνυμα με την ενέργεια «εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Το Global Entrepreneur Stage σε περιμένει για ένα masterclass επιχειρηματικότητας