Η συνεισφορά των ναυτιλιακών πρακτόρων στην κυπριακή ναυτιλία-Εύσημα από την Μαρίνα Χατζημανώλη

Τη συνεισφορά των ναυτικών πρακτόρων στην κυπριακή ναυτιλία αναγνώρισε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, στο πλαίσιο επίσημου δείπνου που οργάνωσε, την περασμένη Παρασκευή, ο Σύνδεσμος Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, «η Υφυπουργός Ναυτιλίας απηύθυνε ομιλία, πλέκοντας το εγκώμιο των ναυτικών πρακτόρων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά τους προς την κυπριακή ναυτιλία, ως βασικός φορέας της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Η κα. Χατζημανώλη, προστίθεται, «αναφέρθηκε στις αδιάκοπες προσπάθειες από πλευράς Υφυπουργείου για ενίσχυση του κυπριακού νηολογίου, με όλες τις θετικές συνέργειες για τους λιμενικούς φορείς».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ανδρέας Παπαδόπουλος έκανε αναφορά στο «Αμάλθεια» και εξέφρασε τη συνεχή στήριξη των ναυτικών πρακτόρων για τη διεκπεραίωση «αυτής της σημαντικότατης πρωτοβουλίας».

Ακολούθως, προστίθεται στην ανακοίνωση, κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συνεργάτες του Συνδέσμου για κοινή πλεύση προς τη συγκράτηση των λιμενικών τελών τα επόμενα χρόνια και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των λιμανιών , προς όφελος των Κύπριων καταναλωτών.

Ευχαρίστησε, επίσης, την Αρχή Λιμένων Κύπρου, για τις προσπάθειες που καταβάλλει μετά την πρόσφατη ανάληψη του λιμανιού Λάρνακας, δηλώνοντας ετοιμότητα για κάθε παροχής βοήθεια, ώστε το λιμάνι να επιστρέψει στα αναγκαία επίπεδα λειτουργικότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εκδήλωση λειτούργησε ως πλατφόρμα για δικτύωση και συζήτηση μελλοντικών στρατηγικών για την ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως κορυφαίου ναυτιλιακού κόμβου, με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν αισιοδοξία για τις συνεργατικές προσπάθειες και το μέλλον του ναυτιλιακού και λιμενικού τομέα της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Το AUB Mediterraneo δέχεται φοιτητές με απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη
To Foody επεκτείνει την υπηρεσία Alphamega Express