Η συνεισφορά των ναυτιλιακών πρακτόρων στην κυπριακή ναυτιλία-Εύσημα από την Μαρίνα Χατζημανώλη

Τη συνεισφορά των ναυτικών πρακτόρων στην κυπριακή ναυτιλία αναγνώρισε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, στο πλαίσιο επίσημου δείπνου που οργάνωσε, την περασμένη Παρασκευή, ο Σύνδεσμος Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, «η Υφυπουργός Ναυτιλίας απηύθυνε ομιλία, πλέκοντας το εγκώμιο των ναυτικών πρακτόρων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά τους προς την κυπριακή ναυτιλία, ως βασικός φορέας της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Η κα. Χατζημανώλη, προστίθεται, «αναφέρθηκε στις αδιάκοπες προσπάθειες από πλευράς Υφυπουργείου για ενίσχυση του κυπριακού νηολογίου, με όλες τις θετικές συνέργειες για τους λιμενικούς φορείς».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ανδρέας Παπαδόπουλος έκανε αναφορά στο «Αμάλθεια» και εξέφρασε τη συνεχή στήριξη των ναυτικών πρακτόρων για τη διεκπεραίωση «αυτής της σημαντικότατης πρωτοβουλίας».

Ακολούθως, προστίθεται στην ανακοίνωση, κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συνεργάτες του Συνδέσμου για κοινή πλεύση προς τη συγκράτηση των λιμενικών τελών τα επόμενα χρόνια και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των λιμανιών , προς όφελος των Κύπριων καταναλωτών.

Ευχαρίστησε, επίσης, την Αρχή Λιμένων Κύπρου, για τις προσπάθειες που καταβάλλει μετά την πρόσφατη ανάληψη του λιμανιού Λάρνακας, δηλώνοντας ετοιμότητα για κάθε παροχής βοήθεια, ώστε το λιμάνι να επιστρέψει στα αναγκαία επίπεδα λειτουργικότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εκδήλωση λειτούργησε ως πλατφόρμα για δικτύωση και συζήτηση μελλοντικών στρατηγικών για την ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως κορυφαίου ναυτιλιακού κόμβου, με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν αισιοδοξία για τις συνεργατικές προσπάθειες και το μέλλον του ναυτιλιακού και λιμενικού τομέα της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση
Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρχεται και στην Κύπρο: Η πρώτη Κοινωνική Επιχείρηση υπό τη διαχείριση ατόμων με αυτισμό
Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards
«The Furry Book Club»: Μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης με πολυεπίπεδα οφέλη
H Anytime έστειλε ηχηρό κοινωνικό μήνυμα με την ενέργεια «εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Το Global Entrepreneur Stage σε περιμένει για ένα masterclass επιχειρηματικότητας